Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Simona Halep şi-a aflat adversara din optimile turneului de la Australian Open. A câştigat până acum ambele întâlniri directe

Simona Halep şi-a aflat adversara din optimile turneului de la Australian Open. A câştigat până acum ambele întâlniri directe

Tenis

Comentarii

Japoneza Naomi Osaka, locul 72 WTA, s-a calificat pentru prima dată în carieră în optimile de finală ale unui turneu de Grand Slam, la Australian Open. Japoneza cu orgini haitiene, din partea tatălui, în vârstă de 20 de ani, va evolua cu Simona Halep, locul I WTA, după ce a învins-o, cu scorul de 6-4, 6-2, pe australianca Ashleigh Barty, locul 18 WTA şi cap de serie numărul 16, în turul al treilea al competiţiei.

Osaka, 1,8 metri înălţime, a învins-o pe Barty într-o oră şi 13 minute şi va da piept pentru a treia oară cu Simona Halep. Până acum, sportiva noastră a câştigat ambele întâlniri anterioare cu Osaka, scoruri 6-4, 2-6, 6-3, în 2017, în turul al doilea al turneului de la Miami, şi 4-6, 6-2, 6-3, în turul al treilea de la Roland Garros, în 2016.

La rândul ei, Halep a trecut, sâmbătă, de americanca Lauren Davis, după un meci maraton, de trei ore şi 45 de minute, cu scorul de 4-6, 6-4, 15-13.

Partida Halep-Osaka va avea loc luni.

 

Afla mai multe despre: australian opensimona halepbartyfrench openlauren devisosaka 

viewscnt
Articole similare