Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Simona Halep şi-a anunţat obiectivul pentru Miami Open, primul turneu de la revenirea în tenis: "Mi-a plăcut întotdeauna să joc acolo"

Simona Halep şi-a anunţat obiectivul pentru Miami Open, primul turneu de la revenirea în tenis: "Mi-a plăcut întotdeauna să joc acolo"

Simona Halep

Comentarii

Simona Halep este aproape de revenirea în tenis după un an şi jumătate petrecut în afara tenisului profesionist, din cauza suspendării primite în urma partidei de la US Open, din 2022, o înfrângere în primul tur al turneului de Grand Slam din SUA.

Sportiva din Constanţa a primit o veste uriaşă din partea TAS, la începutul lunii martie! Dubla câştigătoare de Grand Slam îşi va face revenirea în tenis la Miami Open, un turneu de 1000 de puncte în clasamentul WTA care se va desfăşura între 17 şi 31 martie.

Turneul din Florida reprezintă o oportunitate imensă pentru Halep să-şi reintre în formă, în vederea acestui sezon, sezon care, până acum,  şi-a consumat un singur turneu de grand slam, Australian Open.

Simona Halep: "Îmi doresc să joc la olimpiadă"

"E foarte devreme să mă gândesc la rezultate, vreau să văd cum mă simt, prima data de la reîntoarcere. E un turneu bun, mi-a plăcut întotdeauna să joc acolo, dar e greu să spun acum ceva.", a declarat Simona Halep, la plecarea spre Miami.

Halep are un obiectiv şi mai îndepărtat, o prezenţă la Paris, la Jocurile Olimpice de vară. Însă, Simona Halep consideră faptul că acest obiectiv va fi unul foarte dificil de îndeplinit.

"Îmi doresc să joc la olimpiadă şi voi face tot ce trebuie că să pot să mă califica,  însă sunt şanse minime.  

(n.r. Despre sprijinul fanilor la Miami) Tot timpul au venit şi m-au susţinut, îi aştept cu drag şi sper să fie o atmosfera frumoasă." a mai spus Simona Halep.

Afla mai multe despre: simona halepmiami opentenis 

viewscnt
Articole similare