Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Simona Halep şi-a dezvăluit principala calitate la turneul din Singapore: ”Eu nu obosesc!”

Simona Halep şi-a dezvăluit principala calitate la turneul din Singapore: ”Eu nu obosesc!”

Tenis

Comentarii

Simona Halep a obţinut prima victorie în calitate de numărul 1 mondial, în meciul cu sportiva franceză Caroline Garcia, din etapa I a Grupei Roşii a Turneului Campioanelor. La conferinţa de presă, de după succesul împotriva numărului 8 în clasamentul WTA.

”Primele ghemuri au fost dificile, Garcia a fost puternică. Apoi cred că a obosit puţin după ce am început să o alerg, mi-am dat seama că trebuie să o mişc. Din punctul ăsta de vedere eu nu am o problemă, nu obosesc. În setul doi, la 2-1 pentru mine, a fost un ghem extrem de important în care am revenit de la 0-40 după ce am dat două duble. Se vede că am progresat la serviciu. În astfel de ghemuri nu mă mai gândesc la scor”, a declarat Halep

”O mai bătusem la Toronto pe Garcia, deşi toată lumea vorbea că m-a învins la Beijing. Ştiam că pot să câştig, mi-am făcut treaba în teren şi în setul doi chiar am simţit că domin meciul şi nu am avut niciun gând negativ. N-a fost o presiune în plus pentru că sunt numărul 1, am avut emoţii normale cum am la fiecare meci. Mă bucur de ce am realizat şi nu simt presiunea locului 1. Am făcut un joc solid astăzi, sunt în stare să-l menţin şi vreau ca miercuri să am o prestaţie şi mai bună”, a spus liderul WTA.

Simona Halep, locul I WTA, a învins-o, luni, cu scorul de 6-4, 6-2, pe sportiva franceză Caroline Garcia, locul 8 WTA, în primul meci din cadrul Grupei Roşii a Turneului Campioanelor de la Singapore.

Afla mai multe despre: simona halepsingaporesecret 

viewscnt
Articole similare