Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Simona s-a pregătit cu ciocolată înainte de finala AO: ”Simţeam nevoia” + Ce spune despre Wozniacki

Simona s-a pregătit cu ciocolată înainte de finala AO: ”Simţeam nevoia” + Ce spune despre Wozniacki

Tenis

Comentarii

Înainte de finala cu Wozniacki, Simona Halep a acordat un interviu celor de la Treizecizero, în care vorbeşte despre problemele medicale pe care le are în continuare.

În ciuda durerilor, Simona şi-a permis şi să glumească, precizând că a rezistat doar două gameuri la reluarea meciului cu Angelique Kerber, adormind din cauza oboselii.

"Am dormit chiar şi acum, înainte să vin aici (n.r. la interviu). Sunt ok şi fizic, mental sunt foarte bine. Un pic de probleme la tălpi, dar e normal, după câte ore am petrecut pe teren. 14 ore din câte am înţeles. Cam mult! Piciorul drept e un pic rău, talpa dreaptă mai exact, pentru că am compensat.

Dar mă mai ţine un meci. După aceea voi vedea, o să fac nişte tratamente, că am nevoie. Aseară am mâncat nişte ciocolată, pentru că simţeam nevoia. Am prins doar două game-uri. Am jucat bine! Am văzut şi mingile pe care le-am făcut cu dreapta, direct câştigătoare. Şi mi-au plăcut!", a declarat Simona Halep pentru sursa citată.

"Wozniacki e luptătoare, nu greşeşte, ţine mingea în teren. E pozitivă, nu cedează. E greu când ai o adversară de acest gen, dar am ajuns la nivelul acela la care nu mai cedez şi cred că va fi un meci interesant. Sper să fie un meci bun", spus Simona Halep despre adversara sa din finala AO.

Afla mai multe despre: simona halepteniswozniacki 

viewscnt
Articole similare