Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Situaţia lui Stanciu la Anderlecht este tot mai complicată. Ce scrie presa din Belgia

Situaţia lui Stanciu la Anderlecht este tot mai complicată. Ce scrie presa din Belgia

Stranieri

Comentarii

Presa din Belgia scrie că Nicolae Stanciu are termen o lună de zile pentru a-l impresiona pe Hein Vanhaezebrouck. Internaţionalul român a jucat foarte rar în acest sezon şi ar putea pleca în iarnă de la Anderlecht.

Venirea lui Hein Vanhaezebrouck pe banca lui Anderlecht nu a fost cu noroc pentru el. Stanciu a primit tot mai puţine şanse şi a adunat până acum doar 451 de minute, distribuite în 14 partide. În acest timp, a marcat un gol şi a reuşit două assist-uri. Mult prea puţin pentru aşteptările care există de la el.

Publicaţia Le Soir susţine că soarta lui Stanciu va fi decisă în următoarea lună. Impresarul jucătorului a avut o discuţie cu cei din conducerea clubului, însă n-au fost lămurite prea multe lucruri. În următoarea perioadă, oficialii lui Anderlecht vor decide dacă Stanciu merită sau nu să rămână la Anderlecht. În funcţie de evoluţiile sale, vor decide dacă se desparte de el în iarnă sau va fi păstrat la Anderlecht, scriu cei de la Le Soir.

Pe de-o parte, mijlocaşul de 24 de ani şi-ar dori să rămână la Anderlecht: ”Nu ştiu exact ce se va întâmpla, dar vreau să rămân la Anderlecht şi să joc. Am nevoie de continuitate”. Pe de altă parte, şi-ar dori să plece la o echipă unde ar primi mai multe şanse. Mai ales că se teme că va pierde naţionala dacă va continua să stea pe bancă.

Anderlecht are deja o soluţie de rezervă

Şefii campioanei Belgiei n-au stat cu mâinile în sân şi au şi un plan B. Site-ul nieuwsblad.be scrie că Anderlecht i-a găsit deja înlocuitor lui Nicolae Stanciu. Este vorba despre Ryota Morioka, un jucător japonez în vârstă de 26 de ani. Acesta este mijlocaş ofensiv şi a reuşit să impresioneze în acest sezon.

Este legitimat la Waasland-Beveren, unde a reuşit 7 goluri şi 8 assist-uri în 15 apariţii. Morioka a ajuns în vară în campionatul Belgiei, după ce Waasland-Beveren le-a plătit celor de la Slask Wroclaw doar 275.000 de euro. O problemă pentru Anderlecht este că Morioka este dorit şi de Club Brugge.

Afla mai multe despre: nicolae stanciuanderlechtvanhaezebrouck 

viewscnt
Articole similare