Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Situaţie dramatică la un club de tradiţie din România! Preşedintele e gata să plece. Jucătorii, neplătiţi de luni de zile | EXCLUSIV

Situaţie dramatică la un club de tradiţie din România! Preşedintele e gata să plece. Jucătorii, neplătiţi de luni de zile | EXCLUSIV

Fotbal intern

Comentarii

Foresta Suceava este lider în seria 1 a Ligii 3, însă situaţia financiară a clubului nu este deloc una roz. Clubul are datorii către jucători, iar preşedintele Sorin Paraschiv este în stand-by, după ultimele promisiuni făcute de conducerea executivă.

Haos total la Foresta Suceava! Jucători sunt neplătiţi de patru luni, Sorin Paraschiv în stand-by 

Conform surselor Orange Sport, jucătorii suceveni nu au mai primit niciun ban în ultimele patru luni, iar situaţia financiară precară l-a dat peste cap şi pe Sorin Parachiv, preşedintele clubului bucovinean. Fostul jucător al FCSB-ului a devenit preşedintele Forestei în luna august a acestui an, însă a pus piciorul în prag după doar trei săptămâni, determinat de problemele cu banii.

Cu toate acestea, Paraschiv nu a reziliat contractul şi a primit promisiuni din partea conducerii că totul se va rezolva cât de curând, iar revenirea acestuia se poate realiza în momentul în care situaţia financiară se va îmbunătăţi.

Banii de la Consiliul Local au ”dispărut”. Primarul ameninţă. ”Lucrurile vor crăpa la Foresta”

Ion Lungu, primarul Sucevei, a dezvăluit într-un interviu acordat pentru Gazetasv.ro că oficialii clubului trebuie să justifice ce au făcut cu finanţarea de 900.000 de lei venită din partea Consiliului Local.

“Nu am avut nicio discuţie cu cei de la club. Nu m-a contactat nimeni, dar într-o zi lucrurile vor crăpa, pe româneşte. Fac un apel la cei care au luat acea primă tranşă de 900.000 de lei, în special la domnul Gabi Clim, să aducă justificările. Altfel, nu avem cum da şi restul de bani la Foresta şi periclităm situaţia şi la anul. Atâta timp cât nu aduc justificările, nu putem ajuta echipa de fotbal.

Voi încerca să am o discuţie, să aplanăm tensiunile de acolo, astfel încât Foresta să meargă mai departe cu aceeaşi ţintă: revenirea în Liga a II-a”, a spus primarul municipiului Suceava, Ion Lungu, în urmă cu două săptămâni.

 

Afla mai multe despre: liga 3foresta suceava 

viewscnt
Articole similare