Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Situaţie unică! De ce Mkhitaryan va fi nevoit să poarte două numere diferite la Arsenal în acest sezon

Situaţie unică! De ce Mkhitaryan va fi nevoit să poarte două numere diferite la Arsenal în acest sezon

Premier League

Comentarii

Henrikh Mkhitaryan a devenit noul jucător al lui Arsenal, fiind oferit la schimb de Manchester United pentru aducerea lui Alexis Sanchez, iar mijlocaşul armean a fost deja prezentat oficial de formaţia londoneză.

Tunarii au anunţat că Mkhitaryan va purta numărul 7, lăsat vacant chiar de Alexis Sanchez, însă armeanul va putea purta tricoul cu numărul 7 doar în meciurile din Premier League.

Deşi are drept de joc în Europa League, competiţie în care Arsenal e angrenată în continuare, mijlocaşul va fi nevoit să-şi aleagă un alt număr, din cauza unui pasaj din regulamentul UEFA.

UEFA nu-l lasă să folosească numărul 7 în Europa League



Este vorba de Articolul 52, secţiunea 02, în care se precizează că, în Champions League şi Europa League, pe parcursul unui sezon, un număr nu poate fi folosit de mai mult de un jucător al echipei şi niciun jucător nu poate folosi mai mult de un număr.

Cum Alexis Sanchez a apucat deja să joace pentru Arsenal în acest sezon al Europa League, purtând numărul 7, este clar că Mkhitarian va fi nevoit să-şi aleagă un alt număr pentru meciurile din cupele europene. Arsenal nu a făcut încă vreun anunţ în acest sens.

Afla mai multe despre: mkhitaryanarsenalnumar 

viewscnt
Articole similare