Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

ŞOC în Superligă. Un club de mare tradiţie, aproape de desfiinţare? Gaură financiară uriaşă

ŞOC în Superligă. Un club de mare tradiţie, aproape de desfiinţare? Gaură financiară uriaşă

Superliga

Comentarii

FC Botoşani are un parcurs dezastruos în actualul sezon, iar după primele 12 etape disputate în Superligă, moldovenii sunt ultimii în clasament.

FC Botoşani este singura echipă fără victorie din actualul sezon al primei ligi. Şase remize şi şase înfrângeri au bifat moldovenii în cele 12 etape disputate, iar viitorul nu sună deloc bine pentru echipa finanţată de Valeriu Iftime.

"Pentru o bună informare a celor care iubesc fotbalul şi care cred eu că respectă măcar un pic efortul pe care l-am făcut împreună cu asociaţii mei la Botoşani, vă spun doar următoarele informaţii:

În ultimii doi ani, eu şi asociaţii mei am plătit la FC Botoşani 5 milioane de euro. Cinci milioane de euro! Acesta a fost deficitul dintre banii cheltuiţi şi banii primiţi din: drepturi TV, 300.000 de euro de la primărie, bilete vândute şi alte surse de venit. Iar acest deficit apare în condiţiile în care jucătorii noştri au un plafon salarial de 5.000, maxim 6.000 de euro” , a fost mesajul transmis de Valeriu Iftime pe pagina personală de Facebook.

De altfel, Valeriu Iftime a recunoscut, în ultimele săptămâni, că vrea să se retragă din fotbalul românesc.

"Da! 200% (n.r - Se retrage)! Vă rog să spuneţi peste tot! Dacă eu continui în Liga 2, sunt altfel de om. Eu fac toate eforturile. Văd ce se întâmplă până în iarnă, în etapele rămase, ca în iarnă să văd ce întăriri pot să fac ca să mă pot lupta cu cele 4-5 echipe din zona asta.

(n.r - De ce vă retrageţi?) Că nu mai pot! Eu nu trăiesc din fotbal! Am făcut asta din pasiune, apoi am intrat într-o responsabilitate socială faţă de oamenii din judeţ. Nu simt eforturi din partea nimănui din acest judeţ. Mă refer la stadion, lucruri care ţin de academie. Nu e interes local aici" , a declarat Valeriu Iftime pentru sport.ro.

Afla mai multe despre: botosani 

viewscnt
Articole similare