Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

ŞOC pentru Gigi Becali! Antrenorul pe care îl vrea la FCSB a fost implicat într-un scandal URIAŞ legat de pariuri sportive

ŞOC pentru Gigi Becali! Antrenorul pe care îl vrea la FCSB a fost implicat într-un scandal URIAŞ legat de pariuri sportive

FCSB

Comentarii

Se zvoneşte din ce în ce mai des că finanţatorul echipei FCSB, Gigi Becali, a luat decizia în privinţa înlocuitorului lui Bogdan Andone pe banca tehnică a vicecampioanei.

Este vorba despre fostul internaţional Laurenţiu Roşu, actualul selecţioner al naţionalei sub 18 ani a României. Anunţul a fost făcut de sport.ro, care notează că patronul "roş-albaştrilor" urmează, acum, să discute cu Federaţia Română de Fotbal eliberarea lui Roşu din funcţia de selecţioner.

Şi totuşi, situaţia lui Roşu, fost mare jucător al Stelei este una complicată. În urmă cu un an de zile el a fost demis de la CS mioveni ca urmare a unor suspiciuni legate de pariuri sportive!

Învinsă pe teren propriu de Dacia Unirea Brăila, cea mai slabă formaţie din Liga 2 în sezonul trecut, CS Mioveni a decis demiterea lui Laurenţiu Roşu. Nu a fost singurul rezultat surprinzător al piteştenilor de la numirea lui Roşu, care a bifat doar 5 victorii, dintre care două la ”masa verde”. Nu mai puţin de 7 meciuri a pierdut Laurenţiu Roşu ca antrenor al echipei CS Mioveni, iar decizia demiterii sale a fost luată de oficialii clubului pentru că la urechile oficialilor clubului ajunseseră zvonuri că staff-ul tehnic al lui Roşu ar fi jucat la pariuri, scrie Jurnalul de Argeş.

A fost pe bancă la ultimul titlu al FCSB-ului

Laurenţiu Roşu a evoluat pentru Steaua Bucureşti, în perioada 1993 – 2000, Numancia, 2000 – 2004, Recreativo Huelva, 2004 – 2008, şi Cadiz între 2008 şi 2009.

Are în palmares cinci trofee de campion al României, trei Cupe şi trei Supercupe, toate cu Steaua Bucureşti.

De asemenea, Roşu a strâns 38 de selecţii pentru echipa naţională, pentru care a reuşit să marcheze de 5 ori.

Ca antrenor, Roşu a ocupat funcţia de principal la UTA Arad (2016 – 2017) şi Dacia Mioveni (2017 – 2018). Alături de Nicolae Dică, el a fost secundul lui Constantin Gâlcă la FCSB, în sezonul 2014-2015, atunci când "roş-albaştrii" au câştigat ultimele lor trofee, reuşind tripla Cupă - campionat - Cupa Ligii.

Afla mai multe despre: gigi becalilaurenţiu roşu 

viewscnt
Articole similare