Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Şoc total! Un club de mare tradiţie din România a fost depunctat şi este la un pas de desfiinţare. Falimentul bate la uşă

Şoc total! Un club de mare tradiţie din România a fost depunctat şi este la un pas de desfiinţare. Falimentul bate la uşă

Fotbal intern

Comentarii

Foresta Suceava este în pragul falimentului. Clubul bucovinean a fost sancţionat cu o depunctare de patru puncte, pentru o plată restantă la Ionuţ Moşteanu, omul care i-a pregătit pe galben-verzi între iulie 2021 şi iunie 2022.

Lider în Liga 3, lider şi la datorii! Primarul Sucevei a lăsat-o de izbelişte pe Foresta

Foresta Suceava ocupa primul loc în seria 1 din Liga 3 înaintea depunctării, cu două lungimi peste CSM Bacău, echipa ce se afla pe poziţia a doua. Astfel, după sancţiunea Federaţiei Române de Fotbal, Foresta a coborât pe locul trei, la egalitate cu Bucovina Rădăuţi.

Conform presei locale, falimentul este inevitabil pentru Foresta, iar situaţia acest lucru i se ”datorează” în mare primarului Ion Lungu, care a refuzat să achite 300.000 de lei la sfârşitul anului trecut pentru a acoperi cheltuielile clubului.

„Sancţionarea ACS Foresta Suceava cu interzicerea dreptului de a transfera şi/sau legitima jucători în calitate de club cesionar şi scăderea de puncte asupra celor acumulate în campionat de echipa de categoria cea mai ridicată – depunctare 4 puncte pentru perioada 31.12.2023 – 15.01.2024 şi 16.01.2024 – 31.01.2024 Comisia a acordat termen în data de 21.02.2024, ora 15:00, dată la care clubul debitor să prezinte dovada plăţii faţă de creditorul Moşteanu Ionuţ Codruţ pentru a evita în continuare depunctarea”, a precizat Comisia de Disciplină, în cursul zilei de miercuri, 7 februarie 2024”, se arată în documentul postat de FRF pe site-ul oficial.

  • Foresta Suceava a luat naştere în 1946.

Afla mai multe despre: liga 3foresta suceava 

viewscnt
Articole similare