Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Solicitările Împăratului. Ce le-a cerut Mircea Lucescu başkanilor din Turcia

Solicitările Împăratului. Ce le-a cerut Mircea Lucescu başkanilor din Turcia
Comentarii

Mircea Lucescu a participat în Antalya la o întâlnire a antrenorilor turci care au licenţă Pro. Au fost mai bine de 600 de tehnicieni care au răspuns prezent invitaţiei. Selecţionerul Turciei a făcut şi câteva recomandări.

Mircea Lucescu a avut o solicitare importantă la întâlnirea antrenorilor din Turcia. Başkanilor le-a cerut răbdare - anul acesta au avut loc prea multe schimbări pe banca tehnică în primele două ligi. 
 
"Majoritatea cluburilor noastre nu au o strategie pe termen lung în ceea ce priveşte transferurile.. Sunt conştient că antrenorii din campionat sunt sub o mare presiune. Zece echipe din Superligă şi-au schimbat antrenorii în acest sezon, până în acest moment, în timp ce în First Division doar 5 echipe mai continuă cu acelaşi antrenor cu care au început sezonul. O ţară ca Turcia, unde publicul urmăreşte fotbalul foarte atent şi dă o mare importanţă jocului, unde interesul mass-media este foarte mare, unde se construiesc cele mai moderne stadioane din Europa, unde încasările din drepturile tv au atins un record istoric, ar trebui să fie capabilă să producă jucători care să facă performanţă la nivel de naţională", a declarat Mircea Lucescu

Afla mai multe despre: mircea lucescubaskanilicenta proturciaselectionerantalyaantrenorirabdare 

viewscnt
Articole similare