Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Spania a demolat Franţa şi s-a calificat la pas în finala Campionatului European U21. Se bate din nou cu Germania pentru trofeu

Spania a demolat Franţa şi s-a calificat la pas în finala Campionatului European U21. Se bate din nou cu Germania pentru trofeu
Comentarii

Selecţionata Spaniei U21 a învins reprezentativa similară a Franţei în a doua semifinală de la EURO 2019, scor 4-1, într-un meci disputat pe stadionul Citta del Tricolore din Reggio Emilia.

Adversara României din grupă de la European a început mai bine meciul şi a deschis scorul, din penalty, prin Mateta, în minutul 16. Portarul Bernardoni nu a mai făcut faţă atacurilor "La Rojita" şi a cedat, în cele din urmă, iar Spania a intrat în avantaj la pauză, scor 2-1, graţie reuşitelor lui Roca şi Oyarzabal, din penalty. În repriza a doua, tot Spania a făcut legea. Dani Olmo a dus scorul la 3-1, iar Borja Mayoral a înschis tabela, în minutul 67. 

Aşadar, se va reedita finala Campionatului European U21 din 2017, din Polonia. Atunci Germania a învins cu 1-0 şi a câştigat trofeul. Finala din acest an va avea loc duminică, 30 iunie, pe Dacia Arena din Udine. 

În cealaltă semifinală, Germania a învins 4-2 România. 

Afla mai multe despre: spaniafrantacampionatul european u21 

viewscnt
Articole similare