Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Spectacol total în NHL, în direct la Telekom Sport: St. Louis - Edmonton 8-3!

Spectacol total în NHL, în direct la Telekom Sport: St. Louis - Edmonton 8-3!

Hochei pe gheață

Comentarii

Cea mai bună echipă a conferinţei de Vest, St. Louis Blues, i-a demolat pe Connor McDavid şi pe colegii săi cu 8-3 şi a trecut pe primul loc al clasamentului cumulat al ligii, la un punct în faţa lui Tampa Bay Lightning.

Problemele din apărarea lui Edmonton Oilers, care pierduseră 4 din ultimele 5 meciuri, s-au văzut din nou din primele minute ale partidei de la St. Louis. Blues au marcat două goluri din primele 3 şuturi pe poartă, iar antrenorul canadienilor s-a văzut nevoit să-l înlocuiască pe portarul titular, Cam Talbot.

Rezerva Laurent Brossoit nu a avut mai multe şanse şi a încasat alte 6 goluri, la rândul său. Cel mai bun jucător al partidei a fost Vladimir Tarasenko, hocheistul rus care, pe lângă două goluri şi două pase decisive, şi-a completat “hattrick-ul Gordie Howe” cu o bătaie cu fundaşul lui Edmonton, Matt Benning.

St. Louis nu mai înscrisese 8 goluri într-un meci de 6 ani şi jumătate. Prin victoria cu Oilers, Blues au ajuns la 33 de puncte şi au trecut pe primul loc în NHL, dar Tampa Bay are şansa să-şi recâştige poziţia de lider în această seară, împotriva lui Chicago.

Mâine dimineaţă, de la ora 02:00, Telekom Sport transmite în direct rivalitatea din conferinţa de Est dintre New Jersey Devils, liderul diviziei Atlantic, şi Boston Bruins.

Afla mai multe despre: st. louisedmontonnhlspectacol 

viewscnt
Articole similare