Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Spectacolele pirotehnice ar putea fi permise în tribunele stadioanelor din Franţa, anunţă ministrul Sporturilor, Roxana Mărăcineanu

Spectacolele pirotehnice ar putea fi permise în tribunele stadioanelor din Franţa, anunţă ministrul Sporturilor, Roxana Mărăcineanu

Ligue 1

Comentarii

Spectacolele pirotehnice ar putea fi permise de probă în tribunele stadioanelor din Franţa, a anunţat ministrul Sporturilor, Roxana Mărăcineanu.

"Am cerut ligilor şi federaţiilor să-mi ofere planuri de a reveni la competiţie. Îmi doresc ca această revenire la competiţie să fie cu publicul în tribune, deoarece suporterii sunt sufletul stadionelor. Experimente cu spectacole pirotehnice care implică suporterii ar putea avea loc când meciurile se reiau, la sfârşitul lunii iulie sau începutul lunii august, dacă suporterii şi cluburile sunt de acord. Astăzi, INS (n.r. - instanţa naţională a suporterilor) a lucrat la aceste subiecte. Va trebui să le oferim la momentul primelor meciuri după reluarea campionatelor sau la finalul competiţiilor care trebuie să se încheie. Mă refer la finalele cupelor", a spus ea.

Deşi campionatul Ligue 1 a fost oprit definitiv, iar ediţia 2020/2021 va începe în august, finalele Cupei Ligii şi Cupei Franţei vor avea loc. La aceste evenimente vor avea acces cel mult 5.000 de fani în tribune, dar Mărăcineanu a precizat că acest număr poate fi mărit, în funcţie de evoluţia pandemiei de coronavirus.

 

Afla mai multe despre: franta 

viewscnt
Articole similare