Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Sperietoarea lui Dan Petrescu! ”Când intră... e gol” + A pus ochii pe doi jucători de la FC Botoşani: ”Sunt fantastici”

Sperietoarea lui Dan Petrescu! ”Când intră... e gol” + A pus ochii pe doi jucători de la FC Botoşani: ”Sunt fantastici”

CFR Cluj

Comentarii

Campioana CFR Cluj a înregistrat o remiză, scor 1-1, luni, pe teren propriu, cu F Botoşani, în ultimul meci al etapei a XXIII-a a Ligii I Casa Pariurilor. Avantajul clujenilor faţă de ocupanta poziţiei secunde, FCSB, s-a micşorat la 8 puncte.

Sperietoarea lui Dan Petrescu! ”Când intră e gol” + A pus ochii pe doi jucători de la FC Botoşani: ”Sunt fantastici”

Pentru CFR a marcat Deac '45+1 (penalti), iar pentru FC Botoşani a punctat Dawa, în minutul 81.

Ciprian Deac a marcat pentru CFR în minutul 45+1, din penalti, acordat după un henţ al lui Şeroni.

Dawa a egalat pentru FC Botoşani în minutul 81, după ce a marcat cu capul din 3 metri.

”Au avut o echipă puternică. noi am vrut să inscriem mai mult, era meritat 1-0. Trebuie să fiu realist. Campionatul a fost incredibil, 10 victorii la rând. Era normal să mai vină şi rezultate din ăstea. Eu regret meciul cu FCSB. Ca şi puncte am pierdut. FC Botoşani s-a dăruit foarte bine, a ştiut ce vrea.

Am lucrat mult la faze fixe, dar asta nu înseamnă că mereu îţi ies. Fotbalul se joacă pe goluri... Egalul mi se pare nedrept. Se întâmplă. Toţi spun că dacă noi conducem câştigăm, nu e aşa, fotbalul nu e matematică. Trebuie să revăd faza. Terenul nu a fost bun. Nu ne-a avantaj. S-a simţit şi lipsa lui Camora, cu toate că Ştefan a făcut un meci bun. 

Braun nu a jucat rău. nu prea am fost atent la el,. Mi-au plăcut Edjoumma şi Dawa, au fost fantastici, au fost peste tot. Noi avem ceva cu Roman I, oricând intră e ceva. De la el a cam plecat golul ... gol sau produce pasă de gol. Are el ceva cu CFR se lipeşte mereu când e vorba de noi. Eu nu văd să piardă FCSB-ul. Programul nostru este groaznic, campionatul se va termina în ultima sau penultima etapă din play-off. Poate doar FCSB, dar poate să mai apară cineva”, a declarat Dan Petrescu după meci. 

Afla mai multe despre: cfr clujmihai roman idan petrescu 

viewscnt
Articole similare