Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Stanciu a fost prezentat oficial la Sparta Praga şi a avut un răspuns clar pentru critici: "Nu simt presiune când joc la cluburi titrate, ci motivaţie"

Stanciu a fost prezentat oficial la Sparta Praga şi a avut un răspuns clar pentru critici: "Nu simt presiune când joc la cluburi titrate, ci motivaţie"galerie foto

Stranieri

Comentarii

Nicolae Stanciu a fost prezentat oficial la Sparta Praga, formaţie ce luptă pentru a prinde măcar un loc de Europa League la finalul sezonului. În ciuda stagiunii modeste făcute atât de jucător, cât şi de club, Stanciu a devenit cel mai costisitor transfer din istoria primei ligi a Cehiei.

Mijlocaşul a oferit un interviu în exclusivitate pentru site-ul oficial al clubului. 

- Când ai aterizat, ţi-ai amintit de meciul din urmă cu un an şi jumătate împotriva Spartei?

- Da, e o amintire frumoasă, am marcat atunci. Am înscris trei goluri împotriva Spartei, dar acum joc pentru această echipă şi mă simt foarte bine

- Înainte de a sosi aici, ai declarat că îţi doreşti să lucrezi cu Andrea Stramaccioni. De ce?
- Pentru mine, cel mai important a fost modul în care au decurs discuţiile cu Sparta. Cei de aici mi-au arătat că-şi doresc foarte mult să mă transfere. Negocierile au fost plăcute. Sper să întorc pe teren respectul şi încrederea pe care acest club mi le-a arătat până acum.

- Ai vorbit cu Bogdan Vătăjelu despre venirea ta la Sparta? 
- Desigur. Ne-am aflat în contact permanent din momentul când transferul meu era aproape de a se finaliza. Mă tot întreba când ajung. Mi-a prezentat tot despre club şi despre oraş.

- Sparta e un club care îşi doreşte să aibă succes atât în plan intern, cât şi la nivel internaţional. E un avantaj pentru tine faptul că ai jucat la Steaua şi Anderlecht?
- M-am gândit mult la asta. Da, mă avantajează că am evoluat la cele mai mari cluburi din România şi Belgia. Nu mi-e teamă că voi juca la cel mai titrat club din Cehia. Din contră. Mă poate motiva. Sunt fericit că am ajuns aici şi sper să ajut echipa să se califice în Liga Campionilor sau Europa League. 

 

Afla mai multe despre: nicolae stanciusparta pragamercatocehia 

viewscnt
Articole similare