Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Stanciu e urmaşul lui Rosický la Sparta I Mijlocaşul a luat tricoul cu numărul 10 şi a devenit vedeta echipei!

Stanciu e urmaşul lui Rosický la Sparta I Mijlocaşul a luat tricoul cu numărul 10 şi a devenit vedeta echipei!

Stranieri

Comentarii

Ieri seară, după ce a semnat contractul pe 3 ani şi jumătate, Nicuşor Stanciu a devenit cel mai scump jucător cumpărat de un club ceh. Anderlecht poate primi în total 7,5 milioane de euro, plus 15% din viitorul transfer

Miercuri seară a ajuns la Praga, iar ieri a trecut examenul medical şi a semnat contractul. Unul pe 3 ani şi jumătate, până pe 30 iunie 2021. Va avea un salariu de 1,1 milioane de euro în prima stagiune (la Anderlecht câştiga 900.000), urmând să crească în fiecare sezon. 

Pe 18 ianuarie 2018, mijlocaşul în vârstă de 24 de ani depăşeşte cu mult vechea barieră în fotbalul ceh. Sparta plăteşte pentru el 4,5 milioane de euro (1,5 milioane mai mult decât a achitat clubul praghez în schimbul israelianului Tal Ben Haim în 2017). 

Minimum 4,5 milioane, pentru că mai sunt bonusurile: 

- 1.000.000 euro anual dacă Sparta se califică în Champions League

- 500.000 euro anual dacă echipa joacă în Europa League

Suma finală poate fi de maximum 7,5 milioane de euro. Iar Anderlecht va primi şi 15% la sută din viitoarea tranzacţie. După ce a devenit oficial jucătorul Spartei, "tricolorul" s-a fotografiat alături de Tomáš Rosický, legendarul decar praghez retras chiar de la echipa vişinie la sfârşitul anului trecut. De la Rosický, numărul 10 trece la Stanciu. 

Afla mai multe despre: stanciuanamaria prodancehiasparta pragarosicky 

viewscnt
Articole similare