Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Stanciu îşi propune obiective măreţe cu naţionala României! Avantajul "tricolorilor" în meciul cu Islanda

Stanciu îşi propune obiective măreţe cu naţionala României! Avantajul "tricolorilor" în meciul cu Islanda

Stranieri

Comentarii

Nicolae Stanciu, probabil cel mai în formă fotbalist români, a declarat că unul dintre cele mai importante obiective ale sale este să reuşească să se califice cu naţionala României la campionatul european de anul următor. "Şeptarul" Slaviei Praga a vorbit şi despre marele avantaj pe care îl au "tricolorii" înaintea barajului decisiv cu Islanda.

"Aşa cum spuneam, unul dintre obiective este să joc din nou cu Slavia în Liga Campionior şi, desigur, să obţin calificarea cu naţionala României la Campionatul European. Aştept cu nerăbdare jocurile din toamnă, barajul cu Islanda…Cred că este foarte bine că vom disputa două meciuri în Liga Naţiunilor înainte de acestă semifinală a play-off-ului pentru EURO", a declarat Nicolae Stanciu pentru FRF.

Internaţionalul român a vorbit şi despre felul în care s-a antrenat în timpul pandemiei provocate de COVID-19 şi de dificultăţile pe care le-a întâmpinat pentru a se menţine în formă. 

"Am lucrat în fiecare zi, am ieşit şi am făcut alergări în fiecare dimineaţă, iar după-amiază am făcut exerciţii fizice acasă. Nu a fost deloc plăcut, dar am realizat că e ceea ce trebuie să fac atât eu, cât şi oricare alt fotbalist aflat în situaţia mea pentru a rămâne într-o formă bună şi pentru a putea juca la un nivel bun din nou la începerea meciurilor oficiale", a mai spus Stanciu, conform aceleiaşi surse. 

Nicolae Stanciu a reuşit să cucerească titlul de campion al Cehiei cu Slavia Praga şi şi-a trecut în cont mai multe performanţe individuale. Tricolorul a fost desemnat cel mai bun mijlocaş, cel mai bun jucător străin şi încă este lider în clasamentul assist-urilor şi al şanselor create, cu 11 pase decisive şi 66 de oportunităţi pe care le-a oferit coechipierilor de a înscrie.

 

Afla mai multe despre: nicolae stanciu 

viewscnt
Articole similare