Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Stanciu s-a săturat să fie rezervă şi a izbucnit: ”Nu înţeleg ce se întâmplă!”

Stanciu s-a săturat să fie rezervă şi a izbucnit: ”Nu înţeleg ce se întâmplă!”

Stranieri

Comentarii

Situaţia lui Nicolae Stanciu la Anderlecht este şi mai complicată faţă de sezonul precedent. Antrenorul Hein Vanhaezebrouck, cel care i-a luat locul lui Rene Weiler, îl foloseşte foarte rar şi nemulţumirea mijlocaşului român este în creştere.

Mariajul dintre Nicolae Stanciu şi Anderlecht s-ar putea termina chiar în această iarnă. Internaţionalul român are contract până în 2021, însă este foarte nemulţumit de situaţia pe care o are la Anderlecht. Stanciu a fost foarte puţin folosit de Vanhaezebrouck, noul antrenor al lui Anderlecht şi presa din Belgia insistă că românul ar putea pleca în iarnă.

Stanciu spune că a avut deja o discuţie cu Vanhaezebrouck despre situaţia sa şi acesta i-a transmis că este mulţumit de felul în care se pregăteşte. Cu toate acestea, este lăsat constant pe bancă, situaţie în care se află şi Alex Chipciu: ”Antrenorul mi-a spus că am o mentalitate excelentă şi că mă antrenez foarte bine. Cu toate acestea, nu joc. Nu înţeleg ce se întâmplă”, a declarat Stanciu pentru Het Laatste Nieuws.

Pentru Stanciu, picătura care a umplut paharul a fost meciul PSG, pierdut de Anderlecht cu 5-0, în care mijlocaşul de 24 de ani a fost folosit doar 11 minute. În plus, belgienii scriu că Sofiane Hanni, care i-a luat locul lui Stanciu în primul ”11”, se bucură în continuare de multă încredere, deşi face multe erori în timpul jocului.

În acest sezon, a jucat doar 451 de minute, distribuite în 14 partide. În tot acest timp, a marcat un gol şi a reuşit două assist-uri.

Îl vinde Anderlecht în pierdere?

În aceste condiţii, este tot mai clar că Stanciu va încerca să schimbe echipa în iarnă. Impresarul său a anunţat că urmează să aibă o întâlnire cu oficialii lui Anderlecht, pentru a lămuri situaţia jucătorului român. Jurnaliştii belgieni susţin că Stanciu se teme şi că-şi va pierde locul la naţională, motiv pentru care caută o soluţie să joace mult mai mult. Ceea ce înseamnă, cel mai probabil, un transfer la o altă echipă.

Însă şi aici lucrurile sunt destul de complicate. Varianta unui împrumut are şanse mici, deoarece va fi greu să găsească o echipă dispusă să-i suporte o bună parte din salariul de 1,5 milioane de euro. Cât despre un transfer definitiv, Anderlecht ar trebui să accepte să-l vândă în pierdere. Campioana Belgiei i-a plătit FCSB-ului 10 milioane de euro, dar ziariştii belgieni susţin că Stanciu ar fi acum cotat la aproximativ 5 milioane de euro.

 

Afla mai multe despre: nicolae stanciuanderlechtbelgia 

viewscnt
Articole similare