Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Stanciu şi Chipciu au primit sfaturi importante înaintea meciului cu PSG: "Au multe slăbiciuni!"

Stanciu şi Chipciu au primit sfaturi importante înaintea meciului cu PSG: "Au multe slăbiciuni!"
Comentarii

Misiune imposibilă pentru Stanciu şi Chipciu în etapa a treia din grupele Champions League. Anderlecht primeşte vizita lui PSG, în direct pe Telekom Sport 2, de la ora 21.45.

Ultimii în grupa B, Stanciu şi Chipciu dau cel mai greu examen în grupele Champions League. PSG este cea mai ofensivă echipă din actualul sezon, cu opt goluri în primele două etape. Jumătate dintre ele au fost create de Neymar. Brazilianul trage tare pe acest final de an. Dacă va câştiga Balonul de Aur, Neymar va primi 3 milioane de euro din partea şeicilor de la PSG.

"Nu cred că PSG are prea multe slăbiciuni, probabil nu are niciuna. Vom vedea dacă putem să găsim şi să profităm", dezvăluie Hein Vanhaeyebrouck, antrenor Anderlecht.

La Bruxelles va ajunge şi selecţionerul Contra, să-i vadă pe Stanciu şi pe Chipciu. Cei doi români au jucat aproape toate minutele cu Bayern şi cu Celtic, dar fără să impresioneze. Campioana Belgiei nu a marcat niciun gol până acum şi a avut cele mai puţine ocazii de poartă dintre toate competitoarele. 

Afla mai multe despre: anderlechtstanciuchipciuchampions leagueliga campionilor 

viewscnt
Articole similare