Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Start în drumul spre CM 2022! S-au tras la sorţi meciurile primei faze a preliminariilor. Când se dispută confruntările "şoc"

Start în drumul spre CM 2022! S-au tras la sorţi meciurile primei faze a preliminariilor. Când se dispută confruntările "şoc"
Comentarii

Preliminariile Cupei Mondiale din Qatar debutează în luna iunie cu primele meciuri din zona Asia.12 echipe de pe continentul galben se vor întâlni în partide de baraj în urma cărora şase naţionale vor fi eliminate din competiţie.

La sediul Confederaţiei Asiatice de Fotbal din Kuala Lumpur a avut loc stabilirea ţintarului primei faze a calificărilor asiatice pentru Cupa Mondială din 2022. În acelaşi timp, partidele vor conta şi pentru preliminariile Cupei Asiei din 2023. Cele mai slab clasate 12 ţări în clasamentul FIFA se vor duela între ele pentru a ajunge în turul secund al calificărilor zonale. Iată cele şase duble de "foc" care vor avea loc pe 6 şi 11 iunie. 

Mongolia - Brunei

Macau - Sri Lanka

Laos - Bangladesh

Malaysia - Timorul de Est 

Cambodgia - Pakistan 

Bhutan - Guam 

Câştigătoarele se vor alătura altor 34 de naţionale calificate direct în faza următoare. Confederaţia Asiatică de Fotbal aşteaptă decizia FIFA pentru a vedea câte locuri calificante va primi continentul pentru turneul final de la sfârşitul anului 2022. Dacă forul internaţional va vota pentru mărirea numărului echipelor participante de la 32 la 48, Asia va ajunge la 8 sau 9 naţionale participante faţă de 5 câte a avut la ultima ediţie a CM. 

Afla mai multe despre: tragere la sorţicm 2022asiapreliminarii 

viewscnt
Articole similare