Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Start joc pentru Halep. Unde începe sezonul liderul mondial

Start joc pentru Halep. Unde începe sezonul liderul mondial

Simona Halep

Comentarii

Jucătoarea română Simona Halep, numărul unu mondial, va începe sezonul 2018 din circuitul WTA la Shenzhen (China), unde va lua parte la un turneu dotat cu premii în valoare de 750.000 de dolari, care va avea loc în perioada 30 decembrie - 6 ianuarie, au anunţat organizatorii, pe site-ul oficial.

Printre adversarele lui Halep se vor număra rusoaica Maria Şarapova, pe care românca a învins-o anul acesta, la Beijing, după o serie de şapte înfrângeri consecutive, şi letona Jelena Ostapenko, în faţa căreia s-a înclinat în finala de la Roland Garros, în luna aprilie, dar apoi şi-a luat revanşa în faţa acesteia, la turneul din capitala Chinei.

Pe tabloul principal de la Shenzhen va figura şi Wang Qiang, cea mai tânără jucătoare chineză prezentă în top 50 WTA.

"Suntem foarte încântaţi să le întâmpinăm pe aceste mari jucătoare la Shenzhen Open. Simona, numărul unu mondial, a fost un vizitator regulat al acestei competiţii şi s-a bucurat întotdeauna de timpul petrecut aici, unde a cucerit titlul în 2015. Suntem bucuroşi că Maria şi Jelena vor veni în premieră la Shenzhen, în timp ce Wang Qiang ni se va alătura pentru a şasea oară, după ce a atins sferturile de finală în ultimii doi ani", a declarat directorul turneului din sudul Chinei, Nick Freyer.

Înaintea competiţiei de la Shenzhen, Simona Halep va participa la turneul demonstrativ Intercontinental World Tennis Thailand Championship, care va avea loc în zilele de 23 şi 24 decembrie, la True Arena Hua Hin din Thailanda.

Alături de Halep, la acest turneu vor mai fi prezente Karolina Pliskova (Cehia), Johanna Konta (Marea Britanie) şi Jelena Ostapenko.

Afla mai multe despre: simona halepschenyenchinalider mondialstart joc2018jucatoarea romanca 

viewscnt
Articole similare