Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Statistică îngrozitoare pentru Bale. Galezul a suferit a 24-a accidentare în doar patru ani. Câte meciuri a ratat şi cât va mai sta pe bară

Statistică îngrozitoare pentru Bale. Galezul a suferit a 24-a accidentare în doar patru ani. Câte meciuri a ratat şi cât va mai sta pe barăgalerie foto
Comentarii

Gareth Bale a suferit o nouă acidentare, o ruptură fibrilară la muşchiul aductor stâng, şi, cel mai probabil, nu va mai juca până la finalul anului. Aceasta este a 24-a accidentare a galezului de când a fost achiziţionat de Real Madrid, în iunie 2013, informează marca.com.

Problemele medicale l-au făcut pe Bale să piardă în total 79 de meciuri oficiale la echipa madrilenă, 40 din ultimele 60 de jocuri disputate de formaţia antrenată de Zinedine Zidane. Noua accidentare ar putea să-l ţină departe de gazon între 7 şi 10 meciuri.

Galezul era în recuperare după o altă accidentare şi spera să revină pe teren la derby-ul cu Atletico Madrid, din 18 noiembrie. Bale este plătit de Real Madrid cu un salariu brut de 20 de milioane de euro pe an.

Afla mai multe despre: real madridgareth balebaleaccidentarelisamarcaatletico madrid 

viewscnt
Articole similare