Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

„Steaua nu vinde nici pe trei lei”. Posibilitatea plecării lui Man de la FCSB a aprins spiritele între Iulian Miu şi Anamaria Prodan | EXCLUSIV

„Steaua nu vinde nici pe trei lei”. Posibilitatea plecării lui Man de la FCSB a aprins spiritele între Iulian Miu şi Anamaria Prodan | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

Dennis Man (21 de ani) este pe cale să se despartă după patru ani de FCSB. Atacantul roş-albaştrilor este dorit în Premier League, iar Gigi Becali aşteaptă să primească 15 milioane de euro în schimbul său. Până atunci, agentul jucătorului, Anamaria Prodan, a intrat în polemică cu Iulian Miu, antrenor secund la CSA Steaua.

Anamaria Prodan şi Iulian Miu s-au contrazis pe tema „Care e adevărata Steaua” şi nu s-au abţinut de la replici acide. Dialogul a avut loc în emisiunea Sport Report, de la Telekom Sport.

A. Prodan: „Aceasta e cifra cerută de patronul Stelei. Lumea a zâmbit, eu am spus întotdeauna şi m-au luat şi pe mine la fel la fel de nebună, că e pandemie şi că nu se mai vând jucătorii. Dennis Man are o cotă extraordinară şi e singurul jucător pe care România îl poate vinde pe o asemenea sumă.” 

Miu: „Şi mie îmi plac aceşti băieţi, sunt de viitor. Dar ei joacă la FCSB, nu la Steaua. Ei joacă la FCSB, Ana. Eu sunt antrenor acum la Steaua Bucureşti, în liga a patra. Eu pe aceşti băieţi nu i-am văzut la mine la antrenament. Ei joacă la FCSB. La Fotbal Club FCSB.” 

A. Prodan: „Fotbal Club Steaua Bucureşti. E ok?”

Miu: „Nu, Fotbal Club FCSB. Eu am plecat în 2002, am jucat la Steaua.”

A. Prodan: „Şi Steaua de cine era patronată?”

Miu: „Nu era Gigi Becali atunci, el doar împrumuta clubul cu bani.”

A. Prodan: „Poate să plece de la FCSB pe 15 milioane. Steaua nu vinde nici pe trei lei.” 

Miu: „O să vindem şi noi, aşteptăm să creştem.” 

Afla mai multe despre: fcsbsteaualiga 1manmiuprodan 

viewscnt
Articole similare