Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ştefan Bărboianu a revenit la antrenamente, după şase luni!

Ştefan Bărboianu a revenit la antrenamente, după şase luni!

Fotbal intern

Comentarii

Ştefan Bărboianu a revenit pe teren, după ruptura de menisc şi ligamente încrucişate la genunchiul piciorului drept, suferită în urmă cu şase luni, în partida cu ASA Târgu Mureş.

"Ştefan Bărboianu a revenit în iarbă

Fundaşul Concordiei Chiajna a revenit la antrenamente după groaznica accidentare din luna martie a anului 2017, atunci când a suferit o ruptură de menisc şi ligamente încrucişate la genunchiul piciorului drept, în partida pierdută de formaţia antrenată pe atunci de Dan Alexa pe terenul celor de la ASA Tg. Mureş. 

Operat la Budapesta, Fane Bărboianu a urmat perioada de recuperare la clinica de recuperare medicală Prokinetic. Recent, fundaşul nostru a revenit la antrenamente sub supravegherea lui Alexandru Stancu, kinetoterapeutul Concordiei. Potrivit medicilor formaţiei noastre, la sfârşitul lunii septembrie, Ştefan Bărboianu va intra la antrenamente cot la cot cu restul colegilor săi.

CS Concordia Chiajna tine să le mulţumească pe această cale celor de la clinica Prokinetic pentru profesionalismul de care au dat dovadă în recuperarea fotbalistului nostru", se arată într-un comunicat postat pe pagina oficială de facebook a clubului.

 

 

Afla mai multe despre: stefan barboianurevenireconcordia chiajnaclubanunt 

viewscnt
Articole similare