Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ştefan Radu împlineşte azi 31 de ani! Ce plan are selecţionerul Cosmin Contra pentru a-l convinge să revină la echipa naţională

Ştefan Radu împlineşte azi 31 de ani! Ce plan are selecţionerul Cosmin Contra pentru a-l convinge să revină la echipa naţională

Serie A

Comentarii

Ştefan Radu a împlinit astăzi 31 de ani, iar Gazzetta dello Sport i-a dedicat un amplu articol. În cei peste nouă ani petrecuţi la Lazio, fundaşul a câştigat patru trofee şi a marcat şapte goluri, în 285 de meciuri.

Pe 2 noiembrie, la meciul Lazio - Nice, transmis în direct de Telekom Sport, Ştefan Radu s-ar putea reîntâlni cu Cosmin Contra. Selecţionerul încearcă imposibilul: să îl convingă să revină la echipa naţională. Bogdan Lobonţ este convins însă că fundaşul nu se va răzgândi.

Ştefan Radu are 13 selecţii la echipa naţională a României, fără a marca vreun gol. A pus umărul la calificarea primei reprezentative la EURO 2008. Chiar dacă a făcut parte din lotul final, nu a putut evolua vreun minut, rămânând pe banca de rezerve pe toată durata competiţiei. 

Şi-a anunţat retragerea de la echipa naţională pe 5 aprilie 2013, pe când avea numai 26 de ani. 

"Voi spune pas următoarelor convocări. Sigur, probabil voi avea o discuţie cu Victor Piţurcă după perioada aceasta foarte grea pe care urmează să o avem. Mai multe v-a spus domnul Becali zilele trecute. Nu am avut evoluţii foarte apreciate la naţională şi asta este tot ce pot spune. Sunt jucători care pot duce greul echipei naţionale, nu este nic o pierdere dacă nu mai vin eu" - explica Radu Ştefan pentru Telekom Sport în acea perioadă. 

Afla mai multe despre: stefan radulazioromaniacosmin contra 

viewscnt
Articole similare