Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ştefan Radu îşi doreşte să se întoarcă la Dinamo! ”Îl pot compara cu Totti!” În ce condiţii s-ar întoarce în Ştefan cel Mare

Ştefan Radu îşi doreşte să se întoarcă la Dinamo! ”Îl pot compara cu Totti!” În ce condiţii s-ar întoarce în Ştefan cel Mare

Stranieri

Comentarii

Ştefan Radu, fundaş în vârstă de 34 de ani, a semnat un nou contract cu Lazio şi va rămâne la clubul din capitala Italiei până în 2023.

Totuşi, Radu ar dori să se retragă la echipa pe care o are în suflet, Dinamo Bucureşti. Românul este foarte iubit la Roma şi a devenit jucătorul cu cele mai multe apariţii pentru Lazio. La finalul actualei înţelegeri, el va avea 36 de ani şi ar putea spune adio carierei de fotbalist. Unul dintre prietenii lui apropiaţi, Hristu Chiacu, a dezvăluit că Radu ar vrea să se retragă la Dinamo, locul unde a început fotbalul. 

Să vedem atunci ce va mai fi la Dinamo, unde se va găsi echipa!

”El şi-ar dori ca după doi ani, dacă nu mai semnează cu Lazio, să vină să joace la Dinamo. Dar să vedem unde. Poate la old-boys. Să vedem atunci ce va mai fi la Dinamo, unde se va găsi echipa. Din câte ştiu, a semnat pe un an, cu posibilitatea de prelungire pe încă unul. Eu nu-l văd pe Fane ca antrenor. E prea bun, prea altfel. Nu are pasiunea asta.

El nu poate ieşi normal, să stea la o terasă, să bea o cafea. Trebuie să se ferească, pentru că este asaltat de suporteri, toată lumea vrea un autograf sau o poză. Îl pot compara cu Totti, la Roma. Este un idol pentru Lazio”, a declarat Hristu Chiacu, pentru playsport.ro.

Radu a rămas la Lazio, chiar dacă a fost dorit de Simone Inzaghi la Inter. La ultimul antrenament al echipei, fanii au afişat un banner uriaş cu un mesaj în care românul este apreciat pentru loialitatea pe care a avut-o faţă de club. 

Ştefan Radu, legenda la Lazio

Radu a bifat, recent, un record mare în Serie A: are cele mai multe prezenţe în tricoul lui Lazio! A strâns 412 partide, depâşindu-l altfel pe Giuseppe Favalli. Ştefan Radu a fost împrumutat de Dinamo la Lazio în ianuarie 2008, în schimbul sumei de 1 milion de euro. În iunie 2008, italienii l-au transferat definitiv, plătind încă 3.5 milioane de euro.

Fotbalistul român a cucerit şase trofee în cei 13 ani petrecuţi la Lazio. De trei ori a ridicat Ştefan Radu Cupa Italiei (2008-2009, 2012-2013 şi 2018-2019) şi de alte trei ori Supercupa Italiei (2009, 2017 şi 2019), în timp ce, la Dinamo, are alte trei trofee, titlul (2007), Cupa şi Supercupa României (2005). Ştefan Radu este cotat la 2.000.000, potrivit site-ului de specialitate Transfermarkt 

Afla mai multe despre: ştefan radu-lazio-dinamo 

viewscnt
Articole similare