Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Stefano Pioli nu va mai rămâne la AC Milan. Când ar urma să plece de la echipa pe care a făcut-o campioană în 2022

Stefano Pioli nu va mai rămâne la AC Milan. Când ar urma să plece de la echipa pe care a făcut-o campioană în 2022

AC Milan

Comentarii

Antrenorul principal al celor de la AC Milan, Stefano Pioli (58 de ani), ar urma să fie liber de contract de la finalul acestui sezon.

Ce se va întâmpla cu Pioli din vară. A fost campion cu Milan în 2022

Stefano Pioli ar urma să se despartă de AC Milan la finalul sezonului, susţine jurnalistul Fabrizio Romano.

În vârstă de 58 de ani, Pioli este antrenor al echipei AC Milan din octombrie 2019. El a fost încoronat campion al Italiei pe banca Milanului în 2022. Acesta este şi singurul trofeu din cariera de tehnician a acestuia.

Tot sub comanda lui, AC Milan a revenit în semifinalele Ligii Campionilor, în sezonul 2022-2023, dar echipa a fost eliminată de marea rivală Inter, care a pierdut şi ea la rândul ei finala împotriva lui City.

De-a lungul carierei, Stefano Pioli le-a antrenat pe: Salernitana, Modena, Parma, Grosseto, Piacenza, Sassuolo, Chievo Verona, Palermo, Bologna, Lazio, Inter, Fiorentina şi, nu în ultimul rând, AC Milan.

Următorul meci pentru AC Milan este chiar marele ”Derby della Madonnina” cu Inter Milano, luni, 22 aprilie, de la ora 21:45, în etapa a 33-a din Serie A.

”Diavolul milanez” este a doua clasată din campionatul italian şi este aproape sigură de prezenţa şi următoarea ediţie din Liga Campionilor.

Afla mai multe despre: ac milanstefano pioliserie a 

viewscnt
Articole similare