Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Steliano Filip, deranjat de acuzele la adresa sa: ”Dacă eu vreau să mă duc la circ, forţez pe cineva să vină cu mine?”

Steliano Filip, deranjat de acuzele la adresa sa: ”Dacă eu vreau să mă duc la circ, forţez pe cineva să vină cu mine?”

Superliga

Comentarii

Steliano Filip a declarat, în conferinţa de presă premergătoare meciului Dinamo - CSM Iaşi, că înţetege foarte bine ce înseamnă Dinamo şi este pregătit să dea totul pentru a reabilita echipa din Ştefan cel Mare.

”Eu ştiu ce înseamnă Dinamo şi înţeleg pentru că nu e normal ca anul trecut să câştigi un trofeu şi să te baţi până în ultima etapă la campionat şi anul acesta să te bată cam orice echipă acasă.Trebui să ne revenim şi să ne concentrăm mai mult la fotbal şi nu la unele persoane din tribună.

Eu îmi doresc foarte mult să câştigam pentru că avem un grup puternic şi îi simt şi pe băieţi mai încrezători.
Nu s-a pus problema acum să plec, au fost discuţii şi în trecut şi am zis că îmi doresc să fac treabă şi să plec cu fruntea sus. Gândul meu e doar la Dinamo, îmi doresc să duc echipa pe un loc de play-off şi după putem vorbi”, a declarat Steliano Filip la Telekom Sport.

Steliano a părut deranjat în momentul în care jurnaliştii au adus în discuţie escapadele nocturne cu care a ieşit în evidenţă în ultima vreme. ”Nu este ok să apar cu astfel de iesiri, dar s-a scris şi foarte mult neadevarat. Dacă eu vreau să mă duc la circ, forţez pe cineva să vină cu mine?  Hai să schimbăm subiectul!”, a mai spus Filip la Telekom Sport.

Afla mai multe despre: dinamosteliano filipliga 1,  

viewscnt
Articole similare