Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Steliano Filip, dezvăluiri despre conflictul cu Mircea Rednic! ”Nu am mai trăit în carieră astfel de momente, a fost şocant pentru mine!”

Steliano Filip, dezvăluiri despre conflictul cu Mircea Rednic! ”Nu am mai trăit în carieră astfel de momente, a fost şocant pentru mine!”

Dinamo București

Comentarii

Steliano Filip a vorbit despre perioada recentă petrecută la Dinamo.

Fundaşul echipei din Ştefan cel Mare a dorit să plece de la Dinamo, în perioada trecută de mercato, însă mutarea nu a fost posibilă, astfel a rămas la clubul alb-roşu. Fotbalistul nu a mai fost pe placul lui Mircea Rednic, iar fostul antrenor al ”câinilor” l-a scos din lot. 

Între timp, Mircea Rednic a fost dat afară de la Dinamo, iar în locul lui a fost adus Flavius Stoican. Actualul antrenor al lui Dinamo a declarat că Steliano Filip va juca în cel mai scurt timp. Mai mult decât atât, fotbalistul a recunoscut că a rămas în Ştefan cel Mare după o discuţie cu antrenorul. 

 ”Nu am mai trăit în carieră astfel de momente, a fost şocant pentru mine!”

”O spun cu toată sinceritatea, am simţit că nu mai pot ajuta echipa. Fostul antrenor nu m-a mai dorit la echipă, mă pregăteam separat de grup, ca un străin de Dinamo. Nu am mai trăit în carieră astfel de momente, a fost şocant pentru mine.

Am fost jignit că am complotat să-l dau afară pe Mircea Rednic, am primit mesaje ameninţătoare, toate aceste lucruri m-au determinat să mă gândesc la plecare. Nu mi-am dorit decât linişte. Nu regret nimic din ce am făcut pentru că am fost corect. Aşa am simţit atunci. Stelu Filip nu s-a certat cu nimeni de le Dinamo! Mă bucur acum că sunt aici, conectat doar la Dinamo.

Eu nu am avut vreo problemă cu Mircea Rednic, nici în acest sezon, nici în anii trecuţi. Mircea Rednic este un antrenor pe care l-am respectat şi îl respect în continuare”, a declarat Steliano Filip, într-un interviu acordat pentru site-ul oficial al echipei. 

Răducioiu a anunţat încă un transfer la Dinamo

Florin Răducioiu, team managerul lui Dinamo, a anunţat în exclusivitate pentru Telekom Sport transferul lui Christian Irobiso (28 de ani) la Dinamo. Atacantul face parte din "lotul Gaz Metan", după ce a fost declarat liber de contract din cauza problemelor financiare de la Mediaş.

”Era nevoie (n.r. de Irobiso) pentru ca Azankpo are probleme medicale se va intoarce sapatamana viitoare la Bucuresti. Vedem care e starea lui. Aveam nevoie. Avem nevoie de jucatori experimentati, care joaca in campionatul nostru si stiu bine campionatul nostru”, a spus Florin Răducioiu, la Telekom Sport.

Afla mai multe despre: dinamo-steliano filip-liga 1 

viewscnt
Articole similare