Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Steliştii nu se îmbată cu apă rece, după recitalul cu Gaz Metan: ”Trebuie să câştigăm şi cu CFR Cluj”

Steliştii nu se îmbată cu apă rece, după recitalul cu Gaz Metan: ”Trebuie să câştigăm şi cu CFR Cluj”

FCSB

Comentarii

FCSB a câştigat clar meciul cu Gaz Metan Mediaş, scor 4-0, dar roş-albaştrii nu se bucură prea mult şi se concentrează mai tare pe meciul viitor din campionat, cu CFR Cluj

A fost o victorie frumoasă, care ne oferă un moral foarte bun pentru meciul cu CFR Cluj. Avem nevoie de victorie acolo şi trebuie să ne concentrăm să luăm toate punctele din derby.

Avem un lot numeros şi vom începe să formăm o echipă şi pentru jocurile de campionat, unde am avut ceva probleme până acum. Depindem de noi şi sunt convins că pe viitor ne vom impune mai uşor în Liga I”, a declarat Denis Man, marcatorul unui gol extrem de frumos în meciul cu Mediaş.

BANDEROLĂ CU NOROC PENTRU TĂNASE

Sunt fericit că am reuşit să-mi ajut echipa, că am dat două goluri, dar cel mai important este că am câştigat. Era foarte important să nu primim gol, pentru că ştiam că de marcat vom marca în poarta Gazului. Scorul este mare, putea fi chiar şi mai mare, dar să ştiţi că Gaz Metan nu e o echipă rea şi va arăta mai bine în meciurile următoare.

Nu m-a surprins că am fost căpitan, nu e prima dată. Banderola mă responsabilizează şi mă motivează, iar pe această cale vreau să-i mulţumesc domnului Dică pentru încrederea pe care o are în mine”, a spus Florin Tănase, căpitanul steliştilor de azi.

Afla mai multe despre: tanasemansteauafcsbmedias 

viewscnt
Articole similare