Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Steliştii sunt cei mai buni, dar nu şi la puncte. Au marcat 29 de goluri şi au primit doar 8!

Steliştii sunt cei mai buni, dar nu şi la puncte. Au marcat 29 de goluri şi au primit doar 8!

FCSB

Comentarii

Galopul de sănătate a transformat-o pe FCSB în cea mai prolifică echipă din Liga I: roş-albaştrii se pot lăuda cu cel mai bun atac, dar şi cu cea mai bună apărare a campionatului. Doar la puncte nu sunt primii.

Roş-albaştrii şi-au sigilat victoria încă de la pauză, când conduceau la scor de neprezentare. Dar Dică nu s-a mulţumit cu atât.

"Mă bucur că am făcut un joc foarte bun. Am marcat şapte goluri şi nu am primit niciunul. Băieţii au înţeles ce le-am cerut la începutul meciului. La pauză, aveam 3-0 şi le-am zis să mai dăm măcar două goluri, pentru că îmi doresc să devenim cea mai ofensivă echipă a campionatului", a spus Dică.

În repriza secundă, Coman a deschis robinetul golurilor. A fost a doua sa reuşită din meci şi tot a doua de când e la FCSB. Nu şi-a uitat nici foştii colegi, care au ţinut pe loc liderul CFR.

"A fost un meci spectaculos, am marcat mult, ne bucurăm pentru jocul prestat. Iată că ne dă un moral pentru următorul meci! Eu sunt din ce în ce mai bine, vom vedea ce o să fie mai încolo. Sunt primele mele goluri la Steaua, sper să dau în continuare”, a spus Florinel Coman.

Afla mai multe despre: fcsbsteauaacs poli timisoaranicolae dicaflorinel comanstatistica 

viewscnt
Articole similare