Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Steliştii sunt încrezători că o pot elimina pe Lazio din Europa I "Trebuie să avem curaj să privim spre mai sus!"

Steliştii sunt încrezători că o pot elimina pe Lazio din Europa I "Trebuie să avem curaj să privim spre mai sus!"

FCSB

Comentarii

Preşedintele Consiliului de Administraţie al clubului de fotbal FCSB, Valeriu Argăseală, a declarat, duminică seara, la finalul Galei AFAN, că şansele formaţiei roş-albastre sunt de 50% în dubla cu Lazio Roma din şaisprezecimile de finală ale Europa League, precizând că jucătorii dacă vor performanţă trebuie să privească "spre mai sus".

"Până la meciul cu Lazio mai avem partea cea mai grea, pregătirea de iarnă. Dar este o partidă pe care o vom trata cu seriozitate. În aceeaşi măsură trebuie să ne gândim că pregătirea acelei duble trebuie să înceapă cu meciul de campionat cu Gaz Metan Mediaş. Cred că şansele sunt 50-50%. Pentru că dacă vrem să facem performanţă în Europa trebuie să avem curaj să privim spre mai sus.

După o pregătire foarte bună nu cred că nici noi nu vom fi trataţi ca o echipă cu şansa a doua. Steaua nu poate să îşi schimbe opţiunile pentru 2018. Trebuie să îmbrăcăm performanţa în titlu, trebuie să îmbrăcăm performanţa în Europa League şi trebuie să facem totul pentru ca acest campionat să crească", a spus Argăseală.

Afla mai multe despre: argasealafcsbsteauaafangalalazioeuropa league,  

viewscnt
Articole similare