Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Stere Halep a vorbit despre românii care o critică pe Simona. Ce spune despre situaţia medicală a fiicei sale

Stere Halep a vorbit despre românii care o critică pe Simona. Ce spune despre situaţia medicală a fiicei sale

Tenis

Comentarii

Stere Halep este de părere că Simona este foarte iubită în România, dar există şi un grupă de suporteri care o critică permanent. Despre aceştia, Stere Halep susţine că nu sunt la curent cu nivelul tenisului din România.

Simona Halep a intrat deja în istoria tenisului românesc. Sportiva născută în Constanţa este lider mondial şi s-a menţinut constant în ultimii ani în elita tenisului. Cu toate acestea, există suporteri în România care-i pun la îndoială calităţile. Stere Halep, tatăl Simonei, spun că aceştia sunt rupţi de realitatea tenisului din România: ”Eu i-am spus Simonei că 95% dintre români o iubesc. Cei 5% sunt care mai vorbesc contra ei. Aceşti oameni care vorbesc urât sunt total străini faţă de tenisul din România. Nu sunt de condamnat pentru că şi ei au o parere”, a declarat Stere Halep pentru Radio Sport 1.

Stere Halep a vorbit şi despre prezenţa Simonei la Australian Open. Liderul WTA s-a calificat în optimile competiţiei, dar este chinuită de o accidentare la gleznă, pe care a suferit-o în turul I. Stere Halep spune că Simona face recuperare în această perioadă şi susţine că fiica sa îşi doreşte să ajungă cât mai departe în turneu:

”Cu siguranţă va juca, dar este în recuperare acum. Se fac procedurile de recuperare, gheaţă, fizioterapie, multe, dar după câte ştiu, sigur va juca. Simona îşi dă toată silinţa ca să poată să câştige şi să meargă mai departe. Şi înainte, Simona prindea nişte zile frumoase, dădea servicii impecabile. Acum, a mai crescut şi ea în valoare, în maturitate, abordează altfel jocul, serviciul. Dar nu contest faptul că şi-a îmbunătăţit foarte mult serviciul. Îi trebuie puţin noroc şi Dumnezeu să fie cu ea”, a mai spus Stere Halep.

Afla mai multe despre: simona halepstere halepaustralian open 

viewscnt
Articole similare