Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Stere Halep, prima reacţie după decizia TAS în privinţa Simonei: "Dumnezeu a făcut dreptate!". Ce a spus despre revenirea pe teren

Stere Halep, prima reacţie după decizia TAS în privinţa Simonei: "Dumnezeu a făcut dreptate!". Ce a spus despre revenirea pe teren

Simona Halep

Comentarii

Stere Halep, tatăl Simonei Halep, a reacţionat după ce TAS a redus suspendarea sportivei de la 4 ani la 9 luni, în urma apelului pe care l-a formulat la tribunalul elveţian.

Tatăl Simonei Halep a declarat că a avut mereu încredere că va venit un verdict pozitiv pentru fiica sa, după apelul de la TAS.

Stere Halep, tatăl Simonei Halep: "Nu trebuia să se întâmple ce s-a întâmplat"

În ceea ce priveşte revenirea pe teren, Stere Halep a fost rezervat, având în vedere că Simona trebuie să fie la capacitate fizică bună pentru a putea concura din nou la turnee. În plus, Simona va trebui să adune din nou puncte, după ce le-a pierdut pe toate în urma inactivităţii şi a "dispărut" din clasamentul WTA.

"Ştiam de prima dată că aşa se întâmplă, eu v-am declarat de prima dată că Dumnezeu are grijă şi va rezolva problema, aşa cum s-a întâmplat. Ne simţim puţin supăraţi, pentru că nu trebuia să se întâmple ce s-a întâmplat. Dar asta e, sunt riscurile vieţii.

Când aţi fost prima dată la poartă la mine, v-am spus atunci, da? v-am spus că Dumnezeu va face dreptate, că noi suntem curaţi faţă de Dumnezeu şi Domnul a făcut dreptate. Deci de atunci mă aşteptam, dar trebuie să treacă puţin timp.

Cum credeţi că a fost, uşoară? Nu cred că e aşa uşoară, dacă începeţi să vă puneţi în locul unui părinte, dacă sunteţi părinte şi o să vedeţi cât de greu este. Da, mereu a spus-o şi a declarat şi va spune mereu", a spus Stere Halep.

Stere Halep a vorbit şi despre revenirea pe teren a Simonei şi a spus că a fost afectată când a pierdut punctele din ierarhia mondială. "După cum ştiţi, şi după declaraţiile pe care le-a făcut şi postările pe care le-a făcut Simona, aţi văzut că făcea pregătirea, deci n-a ezitat să întrerupă, să se menţină în formă. (n.r.- când va reveni?) Asta mă întreb şi eu, pentru că nu putem să ştim când va fi pregătită pentru competiţie. Cum să n-o afecteze dacă i s-au luat toate punctele, toate... Deci, normal că a afectat-o", a mai spus Stere Halep.

Afla mai multe despre: simona halepstere haleptenisdopajtasreactie 

viewscnt
Articole similare