Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Ştiam eu!”. Giovanni Becali a dezvăluit motivul pentru care echipele nu mai trimit scouteri pentru Dennis Man

”Ştiam eu!”. Giovanni Becali a dezvăluit motivul pentru care echipele nu mai trimit scouteri pentru Dennis Man
Comentarii

Dennis Man (25 de ani) este cel mai bun jucător al Parmei în acest sezon, care se va încheia, aproape sigur, cu revenirea în Serie A.

Becali, reacţie despre Dennis Man

Românul mai are contract doar încă un sezon la Parma, iar în această perioadă în presa italiană au apărut informaţii potrivit cărora Dennis Man este dorit de mai multe echipe importante din Europa!

Fostul fotbalist de la FCSB a devenit un adevărat lider la Parma, unde e considerat cel mai bun jucător al echipei şi este şi golgheterul acesteia.

Victor Becali este de părere că Dennis Man este deja un nume consacrat în fotbalul din Europa motiv pentru care nu mai este nevoie ca el să fie urmărit de scouteri şi că echipele din străinătate îl cunosc deja şi s-au convins de valoarea lui.

"A fost multă lume la meciul cu Columbia, dar nu ştiu să vă spun cine. Lumea vine la meciurile astea... Dacă veneau în România (n.r. la meciul cu Irlanda de Nord), ştiam pentru ce.

Dennis Man nu cred că mai este un jucător care trebuie observat de aproape, e un fotbalist consacrat, o certitudine. Când avea 19-20 de ani, până să plece din România, da.

Dar acum este o certitudine. Scouterii mai vin la meci, observă... Cu Irlanda de Nord, din câte ştiu eu, n-au fost scouteri pentru Man la meci. V-am spus motivul.

Fiind un meci cu Columbia, în deplasare, poţi să ştii? Oamenii vin să vadă şi columbienii. Multe echipe îl au în vizor. Deocamdată, este prea devreme să vorbim.

(n.r. un transfer la Borussia Dortmund?) Este posibil, nu ştiu. Sunt multe echipe care se uită după el. Şi acum a arătat foarte bine. Îşi continuă evoluţiile de la Parma", a spus Becali, conform iamsport.ro. 

Afla mai multe despre: giovanni becalidennis manparma 

viewscnt
Articole similare