Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Stop joc! Anunţul trist făcut de Andy Murray: nu va juca la Australian Open

Stop joc! Anunţul trist făcut de Andy Murray: nu va juca la Australian Open

Tenis

Comentarii

Andy Murray a anunţat în această dimineaţă că nu va participa la ediţia din acest an a Australian Open, din cauza accidentării la şold care nu i-a mai permis să joace vreun meci de şase luni. Wimbledon e ultimul turneu la care a participat Murray.

În urmă cu câteva zile, britanicul îşi anunţase retragerea de la Brisbane, însă la acel moment spera că se va putea reface în timp util pentru Australian Open.

 Murray, în vârstă 30 de ani, dublu câştigător la Wimbledon, campion la US Open şi de cinci ori finalist la Melbourne, nu a mai evoluat într-un meci oficial din luna iulie, din cauza unei accidentări la şold.

"Din nefericire, nu voi juca la Melbourne în acest an, nu sunt pregătit să concurez. Voi pleca acasă în scurt timp pentru a evalua toate opţiunile, dar apreciez toate mesajele de susţinere şi sper să revin curând", a declarat Murray, aflat la Brisbane, unde ar fi trebuit să participe în această săptămână la o competiţie de 250 de puncte, dar de la care s-a retras cu 48 de ore înaintea startului.



Şi Nishikori s-a retras de la Brisbane, apoi a anunţat că nu va juca nici la Australian Open, nefiind refăcut după accidentarea suferită la încheietura mâinii drepte. Japonezul nu a mai evoluat în nicio competiţie după turneul de la Montreal, care a avut loc în august 2017.

"Australian Open este Grand Slam-ul meu favorit, este Grand Slam-ul pe care îl consider acasă şi mă doare că trebuie să lipsesc în acest an. Recuperarea mea merge bine, dar nu sunt sută la sută pregătit să revin şi să joc după sistemul cel mai bun din cinci meciuri", a afirmat Nishikori, carea a juns de trei ori în sferturi la Melbourne.

Afla mai multe despre: murrayaustralian open 

viewscnt
Articole similare