Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Streaming LIVE BETANO - Vezi live online meciurile din Liga 1

Streaming LIVE BETANO - Vezi live online meciurile din Liga 1galerie foto

Fotbal intern

Comentarii

Veşti foarte bune pentru fanii fotbalului din România, acum putem urmări Liga 1 live online la Betano (Decizia ONJN nr. 3311 din 18.12.2015), una dintre cele mai bune case de pariuri online cu drept de operare în România.

Ştiu că ai căutat de multe ori pe internet să vezi meciurile de fotbal din Liga 1 şi mereu ajungeai pe tot felul de site-uri cu o mulţime de reclame peste video şi mai mult decât atât, unde calitatea video-ului era una de toată jena. Acum nu mai trebuie să îţi faci griji, vezi de pe orice dispozitiv toate meciurile care te interesează şi nu doar din fotbalul românesc ci şi din alte ligi importante cum ar fi Premier League sau Bundesliga.

De ce nu ai auzit până acum de Betano? (vezi aici site-ul oficial)

Acest operator a intrat recent pe piaţa din România, dar a intrat în forţă atrăgând toate privirile asupra ei datorită unor inovaţii tehnologice prin care au revoluţionat modul de pariere online. Printre aceste inovaţii se numără şi aplicaţia de mobil ce acceptă comenzi vocale sau funcţia Speedbet prin care orice pariu este plasat în mai puţin de două secunde. Este operatorul de jocuri de noroc numărul 1 în Grecia şi Cipru. Pentru cine nu ştie, în Grecia este cea mai mare piaţă de pariuri sportive din lume - pariatul fiind o pasiune ce se transmite din tată-n fiu.

Ce evenimente live online pot fi urmărite?

Mulţi dintre pariori au simţit lipsa unui serviciu de livestreaming ca cel oferit de Betano. Operatorii existenţi oferă un număr limitat de transmisiuni live, în schimb Betano oferă servicii pentru peste 20.000 de evenimente din toate sporturile: fotbal, tenis, baschet, tenis de masă, baseball etc.

DESCHIDE UN CONT ACUM LA BETANO


Ce trebuie să fac pentru a urmări meciurile?


În primul rând trebuie să accesezi site-ul oficial din România şi sa iti deschizi un cont. Acest lucru durează doar câteva clipe, deoarece ai nevoie doar de o adresa de email şi de un număr de telefon pentru că vei primi coduri de confirmare a contului pe ambele. Totul este GRATUIT, dar trebuie să ştii că pentru a viziona meciurile trebuie să ai minim 0.5 Ron în cont. Va trebui să efectuezi o depunere, depunerea minimă este de 20 RON. 

Atenţie, nu paria niciodată toată suma, lasă-ţi mereu minim 0.5 RON pentru a putea urmări transmisiunile live!

Statistici live 3D disponibile

La evenimentele disponibile pentru pariuri live, Betano oferă foarte des statistici 3D pentru evenimentele ce nu beneficiază de o transmisiune video în direct.

Mai multe detalii despre Betano putem gasi si aici: https://pariurix.com/agentii/betano

De ce să alegi Betano?


Au o aplicaţie de mobil cu comandă vocală, au o funcţie prin care poţi plasa pariul în mai puţin de 2 secunde (Speedbet), au cote maxime la anumite meciuri unde profitul casei de pariuri este zero, îţi oferă banii înapoi la 0-0 sau dacă pierzi un singur meci pe bilet, câştiguri mai mari cu până la 50% pentru bilete, bonus de bun venit ce se acordă instant la depunere (inclusiv prin SKRILL). În plus zilnic ai noi promoţii speciale pentru evenimentele importante.

 

Afla mai multe despre: streaming betanopariuri liga 1meciuri live liga 1bilete pariuribetano 

viewscnt
Articole similare