Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Şumi nu are o favorită în lupta la titlu din Liga 1, dar ar prefera să câştige CFR. De ce ţine cu ardelenii :)

Şumi nu are o favorită în lupta la titlu din Liga 1, dar ar prefera să câştige CFR. De ce ţine cu ardelenii :)

Superliga

Comentarii

Marius Şumudică vede o luptă în doi pentru titlu, între FCSB şi CFR Cluj, chiar dacă şi CS U Craiova a avut o primă parte de sezon extrem de bună. Oltenii mai au nevoie de transferuri pentru a conta în lupta la vârf, spune Şumudică.

Tehnicianul lui Kayserispor spune că nu are o favorită în lupta pentru titlu, dar faptul că CFR Cluj joacă în vişiniu îl face să fie mai aproape de gruparea ardeleană.

"Lupta pentru titlu e interesantă pentru că există CFR, cu venirea lui Dan Petrescu, investiţii. La Craiova e emulaţia asta cu publicul, dar nu cred totuşi că are forţa necesară. Ar mai avea nevoie de ceva jucători ca să se bată cu FCSB şi CFR. În rest, la Dinamo sunt probleme mari. Astra are rezultate pe care nu credeam că le poate obţine Edi vreodată. Sunt însă şi echipe care ajung conjunctural în play-off, că nu sunt altele.

Nu (n.r. nu are o favorită în lupta pentru titlu). Ca şi culori, aşa, mi-aş dori ca CFR să câştige titlul. Îmi place vişiniul.

Cred că-l pot câştiga. Ei cu FCSB se bat. FCSB are cel mai bun lot.

Nu ştiu ce ar însemna pentru FCSB să piardă un nou titlu, Probabil vor încerca să ia jucători şi de la CFR. Cum au făcut cu Viitorul şi Astra, să îşi facă o selecţionată. Nu ştiu ce să spun. Ar fi un dezastru. Un dezastru şi financiar. Cred că Gigi ar putea să facă mult mai mult dacă ar lua campionatul"
, a declarat Şumudică pentru Telekom Spor

Afla mai multe despre: sumudicacfrliga 1lupta la titlufcsb 

viewscnt
Articole similare