Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Şumudică a făcut anunţul! Vrea să transfere încă un jucător de la FCSB

Şumudică a făcut anunţul! Vrea să transfere încă un jucător de la FCSB

FCSB

Comentarii

Marius Şumudică are parte de un debut sezon fantastic la Kayserispor, echipa sa ocupând locul 3 în campionatul Turciei, la egalitate de puncte cu Beşiktaş şi cu trei lungimi în faţa lui Fenerbahce.

Interesant este că antrenorul vrea să aducă la Kayseri un jucător total ieşit din formă de la FCSB, William De Amorim, alături de care a lucrat în perioada petrecută la Astra. De Amorim (25 ani) a evoluat în opt meciuri oficiale pentru FCSB în acest sezon, marcând un gol şi oferind un assist. 

"Nu mă surprinde lipsa de formă a lui Alibec pentru că e accidentat. Ştiu ce înseamnă să ai pubalgie. Şi când râzi sau tuşeşti te doare. Depinde cum lucrează, cât de avansată e, se poate ajunge chiar şi la operaţie. William de Amorim este un jucător care îmi place şi dacă pot o să-l ajut. Dacă îmi voi permite, vreau să-l aduc pe William.

Îmi place şi de Burlacu de la Craiova. Este un jucător care cred că va creşte foarte mult. În schimb, la polul opus, nu mă aşteptam să aibă o asemenea cădere Hanca. Mă aşteptam să urce, se vorbea despre un transfer în străinătate. Filip este şi el un jucător de care îmi place şi mă aşteptam să o ia pe o pantă ascendentă", a declarat Marius Şumudică la ProSport LIVE.

Afla mai multe despre: marius sumudicawilliam de amorimfcsbkayserispor 

viewscnt
Articole similare