Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Şumudică a încheiat anul cu o victorie spectaculoasă. Ce s-a întâmplat în Cupa Turciei

Şumudică a încheiat anul cu o victorie spectaculoasă. Ce s-a întâmplat în Cupa Turciei

Stranieri

Comentarii

Marius Şumudică a reuşit o nouă victorie în Turcia. Kayserispor a câştigat cu 3-1 în faţa celor de la Antalyaspor, în prima manşă a optimilor Cupei Turciei. Returul se va disputa pe 16 ianuarie 2018.

Şumudică încheie anul cu o victorie. Kayserispor a reuşit să se impună cu 3-1 în faţa lui Antalyaspor, pe teren propriu, în optimile Cupei Turciei. Şumudică a menajat mai mulţi titulari, lucru care s-a văzut în prestaţia echipei. Antalyaspor a intrat cu 1-0 la pauză, prin golul reuşit de Kadah, în minutul 5.

Kayserispor a reuşit să întoarcă însă rezultatul în partea a doua, în doar 3 minute. Mai întăi, Bulut - intrat în minutul 31 - a reuşit să egaleze cu un gol marcat în minutul 52. Apoi, în minutul 53, Turuc a înscris golul de 2-1, iar Mendes a făcut 3-1 în minutul 88.

La Kayserispor, Săpunaru a fost integralist, Silviu Lung a stat pe banca de rezerve, iar Boldrin n-a fost în lot. Returul se va juca pe 16 ianuarie 2018, iar câştigătoarea dublei manşe se va califica în sferturile Cupei Turciei.

Afla mai multe despre: cupa turcieimarius sumudicakayserispor 

viewscnt
Articole similare