Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Şumudică are în lot un magnat! Care dintre jucătorii săi îşi va deschide o companie aeriană

Şumudică are în lot un magnat! Care dintre jucătorii săi îşi va deschide o companie aeriană
Comentarii

Atacantul ghanez al formaţiei Kayserispor, Asamoah Gyan, îşi extinde afacerile - nu puţine - pe care le are şi va pune bazele unei companii aeriene.

El a primit licenţa pentru a opera o companie ce va purta numele său de scenă, Baby Jet Airlines.

Anunţul a fost făcut chiar de preşedintele Ghanei, Nana Akufo-Addo, la African Airshow, eveniment desfăşurat în această săptămână la Kotoka International Airport din capitala Accra.

"Căpitanul echipei noastre naţionale, Asamoah Gyan, a obţinut o licenţă de transport aerian şi lucrează intens pentru a înfiinţa o companie aeriană. Vreau să-i încurajez pe ghanezii care trăiesc în ţară sau în străinătate să investească în aceste sector aviatic care creşte rapid”, a declarat şeful statului.

Gyan are o carieră muzicală, în paralel cu cea fotbalistică, şi, totodată, a investit în industria entertainment-ului, în cea minieră, petrolieră şi în imobiliare.

Potrivit presei din Ghana, Baby Jet Airlines va efectua curse cargo mai întâi, apoi va transporta şi persoane.

În vârstă de 31 de ani, Gyan a marcat un gol, joi, în victoria echipei antrenate de Marius Şumudică, scor 2-1, cu formaţia din liga a patra Yeşil Bursa, în turul al patrulea al Cupei Turciei.

Gyan a jucat la Udinese, Rennes şi Sunderland, înainte de a ajunge la Al Ain Dubai. Apoi, în 2015, el a semnat un contract lucrativ în China, cu Shanghai SIPG, unde a avut un salariu de peste 220.000 de euro pe săptămână. După ce a mai trecut, împrumutat, pe la Al Ahli Dubai, internaţionalul ghanez a ajuns, vara trecută, în Turcia, la Kayserispor.

Afla mai multe despre: sumudicakayserisporturciacompanie aeriana 

viewscnt
Articole similare