Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Şumudică i-a zăpăcit pe antrenorii din Turcia. Cum s-a transformat într-un coşmar al acestora

Şumudică i-a zăpăcit pe antrenorii din Turcia. Cum s-a transformat într-un coşmar al acestora

Stranieri

Comentarii

Marius Şumudică s-a transformat într-un coşmar al antrenorilor din campionatul Turciei. Al treilea tehnician a fost demis în acest sezon după ce a fost învins de echipa antrenată de Marius Şumudică.

Kayserispor, echipă care anul trecut se bătea la retrogradare, se luptă în acest sezon pentru primele locuri. Marius Şumudică a reuşit până acum să producă mai multe surprize şi este unul dintre cei mai apreciaţi antrenori din campionatul Turciei. De asemenea, s-a transformat într-un vis urât pentru ceilalţi antrenori din Turcia.

Genclerbirligi l-a demis pe Mesut Bakkal, după ce a pierdut cu 2-1 în faţa lui Kayserispor. În acest sezon, este al treilea antrenor care rămâne fără loc de muncă după un meci contra lui Kayserispor. Ceilalţi doi sunt Riza Calimbay - care a fost dat afară după Kayserispor - Antalyaspor 2-0 şi Mustafa Akcay - demis după Kayserispor - Konyaspor 2-1

Son Durak Marius Ninel Sumudica... pic.twitter.com/7pn5qSy8BA

Mesut Bakkal primis ultimatum din partea conducerii, după ce a dus-o pe Genclerbirligi pe ultimul loc în Turcia, dar n-a reuşit să iasă învingător din meciul cu Kayserispor, astfel că a fost demis.

După 12 etape, Kayserispor ocupă locul 4 în Turcia, la egalitate de puncte cu Beşiktaş, 22 de puncte, dar cu un golaveraj inferior. Echipa lui Marius Şumudică se află pe loc de Europa League şi este la doar 4 puncte distanţă de liderul Galatasaray.

 

Afla mai multe despre: marius sumudicakayserispormesut bakkal 

viewscnt
Articole similare