Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Şumudică: ”N-am mai spus asta la nimeni până acum!” SURPRIZĂ | Ce se afla în şanţul în care a căzut :)

Şumudică: ”N-am mai spus asta la nimeni până acum!” SURPRIZĂ | Ce se afla în şanţul în care a căzut :)

Stranieri

Comentarii

Săptămâna trecută, Marius Şumudică făcea din nou deliciul presei. De această dată, accidental. Antrenorul lui Kayserispor a căzut într-un şanţ aflat lângă teren, după ce a încercat să se sprijine de un stâlp.

Şumudică a oferit una dintre cele mai amuzante faze din acest an. S-a întâmplat al un amical jucat de Kayserispor. Antrenorul român a încercat să se sprijine de un stâlp metalic, însă a calculat greşit şi s-a prăbuşit într-un şanţ aflat pe marginea terenului. Clipul a ajuns celebru în toată lumea.

Acum, Şumudică oferă noi detalii despre acel eveniment. Într-un interviu pentru futbolarena.com, antrenorul lui Kayserispor susţine că şanţul era plin de apă, dar a preferat să rămână acolo, deoarece dorea să lase impresia că n-a căzut, ci s-a aşezat singur pe plasă. În plus, Şumudică spune că s-a lovit şi la inghinali.

”Când am văzut că toată lumea se uită la mine, m-am prefăcut că am vrut să mă aşez acolo. Toată lumea mă fotografia. Am devenit faimos. Dar să-ţi spune ceva ce n-am mai spus până acum. Era apă în şanţ. Avm avut dureri în zona inghinală timp de două-trei zile. N-am mai spus la nimeni asta”, a declarat Marius Şumudică pentru futbolarena.com.

Afla mai multe despre: marius sumudicakayserisporcazatura 

viewscnt
Articole similare