Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Şumudică spune că FCSB a făcut o super gafă pe piaţa transferurilor şi-l ironizează pe Becali: ”E greu când acolo apare un Mbappe”

Şumudică spune că FCSB a făcut o super gafă pe piaţa transferurilor şi-l ironizează pe Becali: ”E greu când acolo apare un Mbappe”

Stranieri

Comentarii

Marius Şumudică spune că William De Amorim s-a adaptat foarte bine la Kayserispor, deşi a fost transferat acum mai bine de o săptămână. Fostul mijlocaş al FCSB-ului a deschis scorul cu Antalyaspor, în Cupa Turciei, la debutul oficial.

Şumudică i-a oferit lui De Amorim şansa debutului încă de la primul meci oficial din acest an, deşi a fost transferat în urmă cu 8 zile. Mijlocaşul brazilian a fost titular în returul cu Antalyaspor, din Cupă, câştigat de Kayseri cu 2-0. Primul gol a fost marcat chiar de William De Amorim. Şumudică, cel care a insistat pentru transferul lui De Amorim, spune că brazilianul s-a adaptat foarte bine:

”Referitor la William, nu am ce să zic. A făcut 8 zile de antrenament cu noi. A fost foarte repede adoptat, un jucător care zici că este de 6-7 luni aici. A devenit un personaj important pentru clubul nostru. Mă bucur că a şi marcat. L-am schimbat în minutul 55 pentru că mi-era frică de o accidentare, deoarece nu este încă pregătit fizic. Avem opţiune să-l transferăm definitiv cu 600.000 de euro”, a declarat Marius Şumudică la Telekom Sport.

Imediat după ce De Amorim a deschis scorul, Şumudică a dus degetul la gură, încercând să-i transmită cuiva că acum trebuie să atacă. A existat interpretarea că gestul i-ar fi fost adresat lui Gigi Becali, pentru modul în care s-a comportat cu De Amorim. Însă Marius Şumudică spune că nu s-a gândit la aşa ceva, ci a fost deranjat de câţiva suporteri ai gazdelor, care se aflau în spatele său.

”Ce treabă are Gigi, se uită el la meciurile din Turcia? Nu are nicio treabă. Erau nişte suporteri în spatele băncii şi ştiţi că eu mă manifest. Au început jignirile, mai o hârtiuţă aruncată... şi le-am făcut semn să tacă”, a mai spus Şumudică.

Antrenorul lui Kayserispor este de părere că cei de la FCSB n-au reuşit să profite de calităţile pe care le are William De Amorim. Mai ales că acesta făcea pereche pe banda stângă cu Junior Morais încă din perioada Astra: ”OK, a marcat un gol, a dat două pase de gol în primul amical... se vede că ştie fotbal. Eu cred că este cel mai bun jucător de bandă stângă. Eu când am spus că Steaua are cea mai bună bandă stângă, cu De Amorim şi Morais... Au jucat cinci ani împreună. Dacă îi trezeai din somn, ştiau unde să şi-o dea. Dar la Steaua e grea, mai apare un Mbappe... (n.r. referire la Florinel Coman)”.

Afla mai multe despre: marius sumudicawilliam de amorimfcsbkayserispor 

viewscnt
Articole similare