Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Sunt cel mai bun din istorie!" S-a întors "arogantul" Ronaldo! Ce a declarat CR7 după ce a luat din nou Balonul de Aur

"Sunt cel mai bun din istorie!" S-a întors "arogantul" Ronaldo! Ce a declarat CR7 după ce a luat din nou Balonul de Aurgalerie foto
Comentarii

Cristiano Ronaldo a fost desemnat cel mai bun fotbalist din 2017 şi a primit Balonul de Aur, într-o ceremonie organizată la Paris, la Trunul Eiffel. Este pentru a cincea oară când CR7 primeşte această distincţie şi l-a egalat astfel pe argentinianul Lionel Messi, de asemenea câştigător în cinci rânduri al Balonului de Aur.

Totuşi, Ronaldo pare convins că nu există comparaţie între el şi alţi fotbalşti. Acuzat în trecut că este arogant şi încrezut, portughezul le-a dat criticilor săi "apă la moară" prin interviul acordat revistei France Football după ce a primit din nou Balonul de Aur.

"Nu văd pe nimeni mai bun decât mine. Niciun jucător nu face lucruri pe care eu nu le pot face, dar văd destui care nu pot face ce fac eu. Nu există niciun jucător mai complet decât mine. Sunt cel mai bun jucător din istorie - în momentele mele bune şi în cele rele!", a declarat Ronaldo pentru France Football.

"De când aveam 14, 15, 16 ani, ştiam că sunt diferit de ceilalţi puşti. Făceam altfel de lucruri [...] M-am convins că sunt bun, când am ajuns să joc la Manchester United, alături de fotbalişti precum Giggs, Keane sau Ferdinand. Eram talentat [...] Sper să mai joc la nivel înalt câţiva ani. Sper să mai am acest duel cu Messi, fiindcă lucrurile se întâmplă dintr-un motiv", mai spune Ronaldo.

Afla mai multe despre: ronaldobalonul de aurdeclaratie 

viewscnt
Articole similare