Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Sunt ţinut cu forţa aici!" Omul dorit de Miriuţă la Dinamo e "disperat" să plece. El poate fi primul transfer al "câinilor" în 2018

"Sunt ţinut cu forţa aici!" Omul dorit de Miriuţă la Dinamo e "disperat" să plece. El poate fi primul transfer al "câinilor" în 2018

Superliga

Comentarii

Mijlocaşul ofensiv Ronaldo Deaconu, de la Concordia Chiajna, ar putea fi primul transfer reuşit de Dinamo în noul an.

Acesta e dorit în Ştefan cel Mare de tehnicianul Vasile Miriuţă, iar mutarea s-ar putea concretiza în zilele următoare, mai ales că şi fotbalistul vrea neapărat să îmbrace tricoul "câinilor".

În vârstă de 20 de ani, Deaconu a înscris două goluri în acest sezon al Ligii 1, iar mijlocaşul le-a transmis deja colegilor că vrea să plece. "Nu mai suport când văd că sunt ţinut cu forţa. Abia aştept să plec de aici", le-ar fi spus Deaconu, conform gsp.ro, colegilor săi, la primul antrenament din noul an.

Cotat de Transfermarkt.de la 500.000 de euro, Deaconu s-a format la Academia Hagi şi în Olanda, fiind legitimat la juniorii lui Feyenoord şi FC Twente. A revenit în România în 2016, când a semnat cu ASA Târgu Mureş, iar la începutul lui 2017 a ajuns la Concordia.

"Sigur, îmi doresc să joc într-un campionat cât mai puternic, îmi doresc să fac pasul spre o echipă cât mai bună", declara Deaconu pentru Telekom Sport, în urmă cu o lună.

VIDEO Golul marcat de Ronaldo Deaconu în partida cu Juventus Bucureşti, din campionat

Afla mai multe despre: ronaldo deaconutransferdinamo 

viewscnt
Articole similare