Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

SUPER CONCURS | Cine sunt câştigătorii celor 40 de bilete pentru România - Olanda!

SUPER CONCURS | Cine sunt câştigătorii celor 40 de bilete pentru România - Olanda!galerie foto

Echipa națională

Comentarii

UPDATE | Concursul s-a încheiat! Iată lista câştigătorilor!

Începând de astăzi, 13 noiembrie, de la ora 10:00, şi până mâine, 14 noiembrie, ora 18:00, cei care se află pe listă pot veni la redacţia Telekom Sport, localizată pe Strada George Constantinescu, nr. 3, corp B (clădirea Upground), pentru a-şi primi biletele. Nu uitaţi să aveţi un act de identitate pentru confirmare!

USER (LIKE-URI)

Lucian (96)


Ciprian Craciun (72)
Mihai-Ionut Andrei (26)
Ovidiu Ionita (39)
George Zanfir (15)
Vlad Smeadă (28)
Florin Tudor (6)
Cristian Ionut Vizireanu (6)
Alex Toneţ (19)
Catalin Nae (13)
Tigle Acoperis (12)
Bogdan Hidan (10)
Mihai Stanciu (11)
Bogdan C-tin (7)
Matias Styles (6)
Sergiu Schipor (112)
Vlad Nicola (122)
Eden Apseleam (9)
Smadu (6)
Giani Ciordel (8)


Marţi, de la ora 21:00, România înfruntă Olanda pe Arena Naţională, una dintre cele mai bune reprezentative din istoria fotbalului. Cruyff, Van Basten, Gullit, Koeman, Rijkaard sau Seedorf sunt doar câţiva dintre olandezii care vor rămâne pentru totdeauna în memoria microbişitilor. Telekom Sport te trimite să vezi pe viu acest meci, iar tot ce trebuie să faci durează două minute pe ceas!

Ai fost în tribune vreodată la un meci de-ale tricolorilor? Dacă da, accesează link-ul de mai jos şi scrie-ne pe Facebook despre acea partidă care ţi-a rămas la suflet. Primele 20 cele mai apreciate comentarii vor fi câştigătoare. Dacă te numeri printre câştigători, trebuie să ştii că îţi oferim nu unul, ci două bilete, aşa că te poţi gândi de pe-acum cu cine vrei să mergi pe cel mai mare stadion din ţară. 

Nu-ţi fă griji de vreme. Conform meteorologilor, nu se anunţă ploaie la ora partidei. Suntem încrezători însă că va fi ploaie de goluri. Ambele naţionale au ratat calificarea la Mondial şi sunt motivate să revină în top. Noi îi avem pe Budescu, Stanciu, Keşeru sau Andone, în timp ce de la ei îi remarcăm pe Sneijder, Depay, Babel sau Strootman.

Te-am convins? Lasă comentariul pe Facebook, sună-ţi prietenii şi pune-i să-ţi dea like! Merită! Grăbeşte-te, azi e ultima zi de concurs!Biletele sunt la peluză, iar câştigătorii trebuie să vină la redacţia noastră, localizată în Bucureşti, strada George Constantinescu, nr 3, pentru a intra în posesia lor. Nu vă uitaţi actul de identitate pentru confirmare!

VEZI AICI REGULAMENTUL COMPLET AL CONCURSULUI

 Galerie foto

Afla mai multe despre: concursromaniaolandaarena nationala 

viewscnt
Articole similare