Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Suporterului agresor i-a fost interzis accesul la meciurile lui Everton. Poliţia din Merseyside a deschis o anchetă

Suporterului agresor i-a fost interzis accesul la meciurile lui Everton. Poliţia din Merseyside a deschis o anchetă

UEFA Europa League

Comentarii

Poliţia britanică a deschis o anchetă după incidentele de la meciul Everton - Olympique Lyon, disputat, joi, în Liga Europa, partidă la care jucătorii celor două echipe s-au încăierat în spatele terenului, iar un fan cu un copil în braţe l-a lovit la cap pe portarul oaspeţilor, Anthony Lopes, informează BBC.

În minutul 64, la scorul de 0-1, după un corner executat de gazde, căpitanul lui Everton, Ashley Williams, l-a împins cu un gest nesportiv pe portarul Lopes, care încerca să reţină o minge în apropierea linie de fund a terenului. Imediat a izbucnit o altercaţie între fotbaliştii celor două echipei, iar "meleul" format astfel a ajuns în bariera de reclame din spatele terenului. Din peluză, un fan cu un copil în braţe i-a tars o palmă peste cap lui Lopes.

Spiritele au fost calmate după intervenţie stafurilor formaţiilor.

Everton l-a identificat pe suporterul agresor şi i-a interzis pe viaţă accesul la meciurile formaţiei antrenate de Ronald Koeman. Totodată, gruparea engleză a sesizat poliţia din Merseyside, care a deschis o anchetă.

Olympique Lyon a câştigat cu scorul de 2-1 meciul de pe Goodison Park, contând pentru etapa a treia a Grupei E a Ligii Europa.

VIDEO cu faza în care fanul englez îl loveşte pe portarul oaspeţilor, Anthony Lopes

Afla mai multe despre: europa leaguesuporter agresorsuporter loveste portarulevertonolympique lyon,  

viewscnt
Articole similare