Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Supriză uriaşă în preliminarii. SUA ratează calificarea la Mondial pentru prima dată după 32 de ani. Dinamo are un jucător la turneul final

Supriză uriaşă în preliminarii. SUA ratează calificarea la Mondial pentru prima dată după 32 de ani. Dinamo are un jucător la turneul finalgalerie foto

Cupa Mondială

Comentarii

Naţionala Statelor Unite ale Americii a ratat surprinzător calificarea la Campionatul Mondial din Rusia, după ce a fost învinsă de ultima clasată din grupa CONCACAF.

Americanii au pierdut, scor 1-2, în Trinidad Tobago şi au ratat prezenţa la turneul final de anul viitor. Va fi pentru prima dată când SUA nu va participa  la Campionatul Mondial, după şapte ediţii consecutive la care a participat. Ultima oară când americanii nu s-au calificat s-a întâmplat la Mondialul din 1986, găzduit de Mexic.

Un autogol de cascadorii râsului al lui Gonzalez şi un gol marcat de Jones au adus victoria pentru Trinidad Tobago, în timp ce pentru SUA a redus din diferenţă Pulisic.

În schimb, Panama s-a calificat pentru prima dată în istorie la Campionatul Mondial. Cu dinamovistul Penedo în poartă, panamezii au câştigat împotriva celor din Costa Rica şi s-au calificat de pe locul al treilea în grupă.

Calificarea a fost obţinut, însă, cu mare scandal. Panama a egalat în minutul 53 cu un gol validat de brigada de arbitri, deşi mingea n-a trecut linia porţii.

Honduras - Mexic 3-2
Panama - Costa Rica 2-1
Trinidad Tobago - SUA 2-1

Afla mai multe despre: americastatele unitecampionatul mondialrusiaconcacafrusia 

viewscnt
Articole similare